IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Temmuz 2022, 10:08   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Karısının kendisini aldattığını düşünen adam DNA testi yaptırdı, çocuk kendisinden çıkmadı

İngiltere'de karısının kendisini aldattığını düşünen bir adam, DNA testi yaptırmaya karar verdi. Test sonucu negatif çıktı. Adam boşanma kararı aldı ancak kadın, kocasını aldatmadığını ve testin sonucunun neden negatif çıktığını bilmediğini öne sürdü. Hastaneye koşan kadın, kendisi de DNA testi yaptırdı ve bu test de negatif çıktı. Daha sonra hastane tarafından yapılan araştırmada ise doğum sırasında bebeklerin karıştığı tespit edildi.


İngiltere'de ismini açıklamak isteyen bir çiftin başına gelenler, pembe dizilere benzetildi. İddialara göre adam, karısının kendisini aldattığını şüphelenmesinin ardından kızları için DNA testi istedi. Kocasının içinin rahatlamasını isteyen kadın ise bu teklifi kabul etti.
TEST SONUCU NEGATİF ÇIKTI

DNA testinin sonucunun negatif çıkması, büyük bir şok yarattı. Sonucun ardından öfkeli adam boşanma kararı alırken, aile üyeleri de yıkıldı. Ancak kadın, kocasını aldatmadığı konusunda ısrar etti. Evlendikten sonra kimseyle ilişkiye girmediğini söyleyen kadın, sadece evliliğinden önce üniversite döneminde 2 ilişkisi olduğunu iddia etti.

BEBEKLER KARIŞMIŞ

Olayın ardından adam kesin boşanma kararı alırken, kadın da kız çocuğunun babasının kocası olduğunu kanıtlamak için kolları sıvadı. Hastaneye giden kadın, doğum yaptığı dönemin kayıtlarının incelenmesini istedi. Ayrıca kendi de DNA testi yaptırdı. Test sonucunda kızın, kadından da olmadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine yapılan incelemede, bebeklerin karıştığı tespit edildi. Şimdi ailenin gerçek kızlarının nerede olduğu araştırılıyor.
________________






H u z u r . . .
 
Alt 14 Ağustos 2022, 03:48   #2
Dalımı incitenin Ağacını kökünden Sökerim...
EsrarLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Adam kadını öldürmemiş anlamış dinlemiş mevzuya hakim olmuş kadın bence adamı boşasın öz çoçuğunuda alsin. Adam haksiz. Çünkü güvenini sarstı daha o ilişki yürümez.

________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:54.