IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Yapay Zeka (https://www.ircforumu.org/yapay-zeka/)
-   -   Ücretli ChatGPT Kullanıcıları Artık GPT-4 Turbo Modeline Erişebiliyor (https://www.ircforumu.org/yapay-zeka/124947-ucretli-chatgpt-kullanicilari-artik-gpt-4-turbo-modeline-erisebiliyor.html)

KoJiRo 14 Nisan 2024 12:40

Ücretli ChatGPT Kullanıcıları Artık GPT-4 Turbo Modeline Erişebiliyor
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

OpenAI tarafından yeni GPT-4 Turbo modeli ücretli ChatGPT kullanıcılarına sunuldu. Şirket, X üzerinden büyük dil modelinin (LLM) matematik, mantıksal akıl yürütme, kodlama ve yazma becerilerini geliştirdiğini paylaştı. Şirket ikincisine atıfta bulunarak, ilk gönderiye verilen yanıtta “ChatGPT ile yazarken yanıtların daha doğrudan, daha az ayrıntılı olacağı ve daha fazla konuşma dili kullanılacağı” belirtiyor. Özellikle Aralık ayında Microsoft, GPT-4 Turbo’yu CoPilot yapay zeka sohbet robotu ve görüntü oluşturucu DALL-E 3 ile entegre etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

OpenAI Kasım ayında GPT-4 Turbo modelini duyurduğunda, ChatGPT’yi destekleyen sistemdeki önemli yükseltmelerin altını çizmişti. O zamanlar OpenAI, GPT-4 Turbo’nun önceki 50 sayfaya kıyasla 6 kat daha fazla sayfa olan 300 metin alabildiğini iddia ediyordu. Sağlanan bilgilerin genişliği göz önüne alındığında, bu genişleme daha karmaşık istemler ve yanıtlar anlamına gelebilir. LLM aynı zamanda resim istemleri için başlıklar veya açıklamalar oluşturabiliyor ve metinden konuşmaya isteklerini işleyebiliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.