IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Yapay Zeka Yapay Zeka Haberleri.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Nisan 2024, 10:34   #1
Standart Apple, Yapay Zeka Modellerinin Eğitimi İçin Photobucket İle Anlaşmış Olabilir



Apple yapay zeka modellerini eğitmek için Photobucket ile anlaşmak isteyen şirketler arasında olabilir. Reuters‘ın haberine göre, Photobucket’in 13 milyardan fazla fotoğraf ve videodan oluşan geniş resim kütüphanesi bulunuyor.

Apple’ın da aralarında bulunduğu teknoloji şirketlerinin yapay zeka eğitimi amacıyla içerik lisanslama arayışları nedeniyle yeniden ilgi görmeye başladı. Üretken yapay zekanın yükselişi, çeşitli veri kümelerine olan talebi artırdı ve Photobucket gibi şirketler de yapay zekayı metin komutlarına yanıt olarak içerik üretme konusunda eğitebilecek büyük miktarda görsel veri sağlayabiliyor.

Apple’ın ChatGPT yapay zeka sohbet robotunun 2022 yılının sonlarında piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra, 25-50 milyon dolar değerinde olduğuna inanılan bir anlaşmayla, milyonlarca görselin lisanslanması için Shutterstock ile bir anlaşmaya vardığını da hatırlatalım.

Apple’ın Haziran ayındaki WWDC 2024 etkinliğinde iOS 18 ve diğer önemli yazılım güncellemeleriyle birlikte birçok yapay zeka özelliğini sergilemesi bekleniyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:11.