IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By KriminaL

 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2022, 11:47   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Xiaomi 13 ve 13 Pro'nun özellik sızıntılarının ardından Xiaomi 13 Ultra için kamera bilgileri de sızdırıldı

Xiaomi 13 ve 13 Pro'nun özellik sızıntılarının ardından
Xiaomi 13 Ultra için kamera bilgileri de sızdırıldı.




Xiaomi 13 ve 13 Pro, 8 Aralık'ta lanse edilecek. Bunun ardından Xiaomi 13 Ultra modelinin de gelmesi bekleniyor. Yakın zamanda yapılan bir sızıntıya göre Xiaomi 13 Ultra'nın 2023'ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cihazın arkasında dört adet kamera yer alacak.

Xiaomi 13 Ultra'yı küresel pazarda görebiliriz
Ana kamera, 50 megapiksel sunan 1 inç Sony IMX989 sensör olacak. Bu sensör zaten Xiaomi 12S Ultra'da yer alıyor ancak şirketin sensörü yeni modelde daha iyi kullanacağına inanılıyor. Şirketin 13 Ultra'ya çok güçlü bir görüntü sabitleme sistemi eklemeyi planladığı ve telefonda bir dTOF sensörünün yanı sıra PDAF otomatik odaklamayı kullanacağı bildiriliyor. Bu sensör, nesnelerin ve arka planların doğal olarak ayrılmasını sağlar.




Xiaomi CEO'su Lei Jun, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada 12S Ultra'nın Çin dışında satılmayacağını duyurdu. Jun, küresel pazarlarda 12S Ultra'nın değil bir sonraki Ultra akıllı telefonun satılacağını aktardı. Bu açıdan Xiaomi 13 Ultra, Çin pazarına özel olmayacak. Cihaz, Xiaomi 13S Ultra olarak da adlandırılabilir.

Xiaomi 13 ailesinin diğer modelleri kamera açısından neler sunacak? Vanilla modelinde 54 megapiksel ana + 12 megapiksel ultra geniş açı + 3,2x optik zoom ve Sony IMX800 sensörlü 10 megapiksel telefoto kamera konfigürasyonu bulunuyor. Ek olarak, Xiaomi 13 Pro, 1 inç Sony IMX989 sensörüne ve 3.2x optik yakınlaştırmaya sahip 50 megapiksel ana + 50 megapiksel ultra geniş açı + 50 megapiksel telefoto kameralar içerir. Kutudan Android 13 + MIUI 14 ile çıkacak olan her iki model de arka kısım için cam, seramik ve deri seçenekleri sunacak.





Keyifli Forumlar Dilerim.





Alıntıdır:
MatmazeL bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:11.