IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By KahKaha

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Aralık 2021, 01:40   #1
Kayıtlı Üye
VG° - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Alışılmacısına...

Yine sen Mavi'm.. Yine sen gün ışığım.. Alışılmacısına değil varlığınla hasret vururken yolda yürüyen gölgeme kafamı kaldırmaz oldum.. İçimde ne kadar toz pembe hayal varsa senin üstüne artık Mavi'ye döndürür oldum umutları.. Düşünmeden yapamadığım gözlerinin cezbedici büyüsünde renklere bürünür oldu dünyam..

Çakıl taşlarıyla dolu bir alanda top oynarken düşen bir çocuğun derisi yüzülen diz kapağından akan kan gibi damlıyor sana yüreğim.. Yakamozlu gecelerde bir başka hayal ediyorum seni.. Şaşkın halime kilit vuran dalgaları delercesine ay ışığından yüzüme çarpan ışığı bile sen bilip basıyorum ciğerimin en derin köşesine..

Senden, varlığından, gerçekliğinden ve beni hayata bağlayan bakışlarından cesaret alıp karanlık dünyanın üzerine güneş gibi doğuyorum gülümseyişinle.. Evet gülümseyişinle Mavi'm.. Zemheri ayazında kalmış masum yüreğimi bir kez daha seninle dolduruyorum.. Acısını yüreğine gömen bir baba gibi meydan okuyorum hayata haykırırcasına çığlıklarla sana geliyorum..

Zaman vuslata 5 kala hayalinle geceleyin zifiri buz gibi karanlığa bile aldırmadan sırılsıklam yağmur tanelerinde seni hapsediyorum bedenime.. Kilitsiz bir hücrede kalan mahkum gibi mis kokan avuç içlerinden tutup özgürlüğümüze bize koşuyoruz. Eyy sevgili gözlerinin perdelerinde asılı duran kirpikler uğruna canımı ortaya koyduğum.. Bir çınarın gölgesinde ağaç yapraklarının ardından geleceğim sana.. Sana koşacağım sen olacağım bağrıma basacağım hasret kokan saçlarını..

Haykırırcasına hiç durmadan tamamlanmamış bir bestenin nakaratı gibi şiir olacağım sana.. Sana yar, sana ömür, sana yürek, karanlıklarına gündüz olacağım.. Sil gözyaşlarını bırak aksın hepsi ciğerimin en dibine.. Dilimde yine tek bir hece.. Özledim seni delicesine..
 
Alt 14 Aralık 2021, 21:01   #2
Standart

Emeğine sağlık, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].

VG° bunu beğendi.
________________





 
Alt 17 Aralık 2021, 09:30   #3
BANLI ÜYE
serCiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine yüreğine sağlık can

 
Alt 17 Aralık 2021, 09:50   #4
Kayıtlı Üye
Eraycem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:14.