IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Üye Günlüğü - Defteri (https://www.ircforumu.org/uye-gunlugu-defteri/)
-   -   Gülüşünü ayrı seni ayrı seviyorum (https://www.ircforumu.org/uye-gunlugu-defteri/2327-gulusunu-ayri-seni-ayri-seviyorum.html)

Yazgı 29 Haziran 2021 01:35

Gülüşünü ayrı seni ayrı seviyorum
 
"İnsanın yüzünde taşıdığı ifade, sırtında taşıdığı elbiseden çok daha mühimdir."

Birbehre 29 Haziran 2021 02:27

Şuraya minnak bir kalp koyayım. Olur da birşey olursa bir kardeşim vardı diye yâd edersin
:heart:
Hep var ol...

Yazgı 01 Temmuz 2021 00:38

Her şeyim var ama sen yoksun ve sen olmayınca diğer şeylerin varlığının hiçbir önemi yok. Seni çok özledim. Yüzüm gülüyor aslında ama eksiksin işte her parçam ayrı ayrı eksik yokluğunla. Bu kadar erken birakmasan olmaz mıydı beni ? Ben hala sensiz ne yapacağımı bilmiyorum. Altından kalkamıyorum bazı şeylerin hazmedemiyorum. Sen bunca şeyle nasıl başa çıkıp da herkeste güzel kalabildin anne? Keşke anlatabilseydin sabaha kadar dinlerdim. Sesini çok özledim.

BoSs 01 Temmuz 2021 00:55

Ne güzel ne kadar içten yazmışsın hiç kimse onların yerini dolduramaz

Yazgı 25 Temmuz 2021 00:37

İnsan hayatı boyunca hep sınanıyor. Farklı şeylerden yara alarak yaşamaya çalışıyor. Ama bazen öyle şeyler geliyor ki başına hep o anda takılı kalıyor. Yaşı artıyor ama büyümüyor gibi...

Bu kadar gücü içinde taşıyıp da bu kadar çaresiz hissettiği anların olması neyle ifade edilebilir ki başka? Hep o küçük kız olarak kaldım belki de. Sorunlarla başa çıkmaya çalışırken gücümün hemencik tukenisi, direnmek yerine öylece bırakıvermek her şeyi... Kim bilebilir ki sebeplerini?

FesLeğen 25 Temmuz 2021 01:17

O kadar içtensin ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m yüreğine sağlık

Yazgı 08 Ağustos 2021 20:29

Hiç kimse için hiçbir şeye değmez Yazgıcım. Bunu hala öğrenememiş olman da senin ayıbın olsun. Senin saatlerce ağladığın bir şeye kendi kendine yaptın diyen biri sence seni ne kadar anlamıştır? Boşver zaten senin sorunun bu değil mi sadece kendi kendine zarar vermiş olman.

Aldım yanağından bir makas. :opucuk:

Yazgı 14 Ağustos 2021 18:24

"Anne beni salla" diye bağıran çocuğun sesi hala kulağımda. Hiç bu kadar çocuk olmak istememistim. Anne diye seslenmeyi ne kadar özlemişim.
"Anne" dedim seslice. Anne Anne Anne... söyledikçe seni daha çok özledim.

Yazgı 23 Ağustos 2021 09:52

Çok şey dağıldı. Aklımda, hayatımda, kalbimde, hatta hayallerimde, umutlarımda, sevinçlerimde... Baktım toplanacak gibi değil bıraktım öylece. Dağınıklığa alışmak, düzeltmeye uğraşmaktan daha kolaydır belki de. Son bir çaba diye diye gücü de tükeniyor insanın kendi de.

Yazgı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.