IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2023, 15:10   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Twitter baştan aşağı değişiyor: Elon Musk üç yeni özellik açıkladı!

Elon Musk, kişisel hesabından yaptığı paylaşımla Twitter için karakter sınırının artacağını ve Kaydet butonu geleceğini açıkladı!



Elon Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra platformda birçok değişiklik yaptı. Yeniliklerin bir kısmı tutulurken bir kısmı da oturmayarak kısa süre içinde tekrar değişti. Ünlü iş insanı, bugün kişisel hesabından yaptığı paylaşımla Twitter için önümüzdeki günlerde gelecek üç yeni özelliği duyurdu. Elon Musk’ın Twitter için duyurduğu yenilikler arasında; yeni arayüz, tweetler için Kaydet butonu ve artırılmış karakter sınırı bulunuyor. Peki bu yeniliklerin detayları neler? Habere hep birlikte göz atalım.

Elon Musk, Twitter Kaydet butonunun haftaya geleceğini açıkladı
Twitter’a geçtiğimiz günlerde paylaşımların verilerin gösteren Tweet Etkinliklerini Görüntüle özelliği gelmişti. Buradan hareketle Elon Musk, paylaşımların birçok kişi tarafından görüldüğünü fakat etkileşim almadığından bahsetmişti. Ünlü iş insanı, bunun üzerine her kullanıcının paylaşımları beğenmek istemediğini düşünüyor olmalı ki Yer İmi Ekle yani Kaydet butonunu test etmeye başladı.





Yukarıda yer alan görselde de göründüğü gibi Twitter için Kaydet butonu, kişilerin etkileşim vermek istemediği ve sonradan dönüp bakmak istediği gönderiler için kullanışlı olacak. Bu özellik, uzun süredir bir diğer sosyal medya platformu Instagram üzerinde uzun süredir kullanımda.

Elon Musk, Twitter için ek olarak karakter sınırının Şubat aylarının başlarında artacağını da açıkladı. Ünlü iş insanı, tweet dizisi oluşturan ve platform üzerinde habercilik yapan kişiler için bu özelliğin işlevsel olacağını daha önce de açıklamıştı. Musk’ın bu konu üzerine birçok kez farklı görüş ortaya attığı için karakter sınırının ne kadar artacağı şimdilik belirsiz.



Elon Musk, son olarak önerilen ve takip edilen kişilerin arasında geçiş yapmak için sağ ve sola kaydırılacak yeni arayüz de kullanıcılara önümüzdeki hafta sunulacak. Ünlü iş insanı, duyuruları yaptığı paylaşımında ek olarak bu özelliklerin yeni arayüzün sadece bir kısmı olduğunu da belirtti.






Keyifli Forumlar





Alıntıdır:
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:13.