IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2021, 21:49   #1
Kayıtlı Üye
Ottoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Takip etmeniz gereken 14 twitter fenomeni

Teknolojinin gelişmesiyle beraber hayatımızda daha büyük bir yere sahip olan ve önemi giderek artan sosyal medya platformları pek çok kişinin gün içerisinde uğradığı uygulamalardan birisidir. Yapılan her paylaşımın anında milyonlarca kişiye ulaşması sosyal medya fenomenlerini de ortaya çıkartmıştır. Özellikle, esprili ve olaylara alaycı yaklaşımları ile adını duyuran Twitter fenomenleri pek çok kişi tarafından takip edilmektedir. Yalnızca komik olaylar ile ilgili değil, ayrıca güncel olaylar hakkında tartışmaların ve bilgilendirmelerin de yapıldığı hesaplar pek çok gündemde yerini almıştır. Son zamanlarda yaptıkları paylaşımlarla takip edilmesi gereken 14 fenomen ise şu şekildedir.

Takip Etmeniz Gereken 14 Twitter Fenomeni

1. AjansBaskani
Hesap adından da anlaşılabileceği gibi ofis ortamında olan her türlü olayı mizahi şekilde ele alarak, trajikomik olayları takipçileri ile buluşturan bir hesaptır.

ajansbaskani twitter

2. Settar
Araba ve tüm otomotiv sektörü ile ilgili bilgilerin ve güncel haberlerin yer aldığı hesap özellikle araç düşkünü pek çok takipçi tarafından takip edilmektedir. Otomotiv sektörü ile ilgili güncel paylaşımları bu hesap üzerinde rahatlıkla bulabilirsiniz.

Settar

3. Mgokhanahi
Hukuk alanında paylaşım yaptığı güncel bilgilerle adından söz ettirebilen @mgokhanahi hesabı genellikle bilişim hukuku alanında takipçilerine yararlı bilgiler sunmaktadır. Pek çok öğrenci tarafından da takip edilen hesap, bilgi verme amaçlı paylaşımlar yapmaktadır.

Mgokhanahi

4. Kaplanseren
Paylaştığı akıcı öykülerle takipçilerine mizahi showlar düzenleyen @kaplanseren hesabı pek çok konuyu mizahi açıdan ele almaktadır. Ayrıca, teknoloji alanında yapılan tüm yenilikler konusunda da takipçilerini bilgilendiren @kaplanseren, bilgi ve mizah dolu bir fenomendir.

Kaplanseren

5. Fatoskarahasan
Ülkenin içerisinde bulunduğu sorunları paylaşan ve tanınmış kişilerle yaptığı diyalogları takipçileriyle paylaşan @fatoskarahasan hesabı geniş bir takipçi sayısına da sahiptir.

Fatoskarahasan

6. Para_Ali
Konu olarak Ali Ağaoğlu ile ilgili yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen @Para_Ali hesabı, sosyal medya üzerinde en sık takip edilen fenomen hesaplardan birisidir. Özellikle, para ve ekonomi ile ilgili ele aldığı konulara mizahi yönden yaklaşan ve takipçileri gülme krizine sokan bir hesaptır.

Paraali

7. Ugurabi
Hesap genel olarak genç girişimci ruha sahip kişiler tarafından takip edilmektedir. Piyasa ve girişimcilikle ilgili sohbetlerin yapıldığı hesapta özellikle bilgilendirme adına pek çok paylaşım yer almaktadır.

Ugurabi

8. Hasanbasusta
Teknoloji, pazarlama ve sosyal medya ile ilgili yeniliklerin tanıtıldığı, tüm bilgilerin verildiği hesaplardan birisi de @hasanbasusta hesabıdır. Genellikle, internet ortamında gelişen yenilikçi fikirleri paylaşan hesap, yerli ve yabancı ürün tanıtımı konusunda da oldukça önemli bilgiler vermektedir.

Hasanbasusta

9. Ressambob
Belki de çocukluğumuzun ressamı olarak bilinen Ressam Bob, bir fenomen olarak sıklıkla paylaşım yapmaktadır. Çocukluğunuza geri dönmek istiyorsanız @Ressambob hesabını takip ederek, fırçayı nasıl tutmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Ressambob

10. Ozguralaz
İş alanı, yenilenen trendler, verimlilik ve inovasyon ile ilgili akıcı yazıların paylaşıldığı bir hesaptır. Paylaştığı alanlarla ilgili takipçilerin bilgi linkleri de veren @ozguralaz hesabı, yeniliğin takipçileri tarafından da keşfedilmesini sağlamaktadır.

Ozguralaz

11. MimarrSinan
Bir parodi hesabı olarak karşımıza çıkan @MimarrSinan hesabı genellikle güncel sorunları komedi ile takipçilerine aktaran bir hesaptır. Hem güncel durumları öğrenmek hem de komediyi her alanda hissetmek için @MimarrSinan hesabını takip edebilirsiniz.

MimarrSinan

12. ErhanErkut
Bir eğitimci olarak karşımıza çıkan @ErhanErkut hesabı Özyeğin Üniversitesi rektörüne aittir. Ekonomi ve yenilikçi gelişmeler hakkında bilgi paylaşımları sunan hesap özellikle pek çok öğrencinin takip etmesi gereken hesapların başında gelmektedir.

ErhanErkut

13. Big_ben_clock
Takipçi sayısı ve tweetleri ile dikkatleri üzerine çeken @big_ben_clock hesabı, diğer hesaplardan biraz farklıdır. 36 bini geçen tweetlerin tamamı BONG BONG BONG şeklinde birbirinin aynısıdır. Fakat, ilginç olarak bir sosyal medya fenomeni şeklinde karşımıza çıkmaktadır.

big ben clock

14. Snalcakar
Genellikle Twitter üzerinde mizahı resimlerle anlatan ve fotoğraf paylaşımları ile çeşitlendiren @snalcakar hesabı, sosyal medyada keyifli anlar geçirmenize yardımcı olacaktır.
________________

Unutma;Hеr gеlеn sеvmеz.. Vе hiçbir sеvеn gitmеz.


 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:49.