IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 Post By CeReN

 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Aralık 2021, 14:37   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart TurkSohbet Oper Admin Yonetici KuraLLarı

Www.TurkSohbet.Net


Turksohbet.org oLarak bir takim duzen ve sunucu kalitesi icin sunucumuzda bulunan ircop ve Adminlerinde Uymasi gereken Kurallari Hatirlatmak istedik.

1 – IRCoper, Admin sunucu icerisinde, saldiri, reklam, kufur, olmadigi durumlarda, kullanici ve kanal uzerinde herhangi bir komut kullanamaz. Ornegin (Zline, Kill, Shun vb Ki bu tur durumlarda Turksohbet.org icerisinde musade edilmemektedir. ) Kanal icerisinde kavga tartisma oldugunda global kanal sorumlu admini ve gorevi ircoplar mudahalede bunulmaktadir. #opers kanalina ayrica yapilan islem aciklamasi ve log bildirimi yapilmakdadir. Burdaki amac Sunucu Kalitesini artirmak ve gerektiginde yapilan islemin aciklamasi icindir.
2 – IRCoper, Admin sunucu global kanallari uzerinde yetkili ve gorevli degildir. Mudahele etme, bir kullaniciya yetki ekleme silme, kanal modlari ile oynama,Gibi durumlar soz konusu olamaz. (yine saldiri kufur durumlari haric tabiki)
3 – IRCOper ve Adminler kendi aralarinda tartisamaz bir IRCoper diger bir IRCoper in hatali yada yanlis bir tavrini gordugunde Bunu kendi aralarinda tartisma konusu yapamaz. Turksohbet.net Bu tur durumlarda #Yonetim odasi olarak geregini yapmaktadir. Tartisma konusu her ne olursa olsun Global kanallarina yansitilamaz.
4 – IRCOper ve Adminler sunucunun duzeni islevi ve gorevlerin yapilip yapilmadigini uzaktan takip eder. Bir eksiklik var ise bunu yonetim ile yada konu ile sorumlu sunucu yoneticisi ile paylasir. Kisisel uygulama yapamaz. yaptirimda bulunamaz.
5 – IRCoper ve Adminler sunucu uzerinde kullandigi (zline, shun, kill, ban akill yada akick) komutlari nedeni ve buna ait logu opers veya operhelp kanalina kopyalamak zorundadir. Burdaki amac #operhelp odasina cozum icin gelindiginde Sunucu kalitesi adina bu loglarla gerekli aciklamayi yapmaktadir.
6 – IRCoper ve Adminler sunucuda bulunan her kullanicinin sorun ve sorularina yanit vermek zorundadir. Kullanici ne kadar sinirli agresif ve laftan anlamaz bir halde dahi olsa asla ona karsi art niyetli bir tutum icine giremez. Yanitlari Kisisel degil Sunucu ve Tasidigi sorumluluk Geregi uslubunu Bozmadan aciklayici bir dille izah etmek zorundadir.
7 – IRCoper ve Adminler sunucu icinde duzen, seviyeli ve kaliteli bir sohbet ortami olusturmak icin yetkilidir. Sunucu sorun ve duzeni disinda baska herhangi bir isi yada mesguliyeti olamaz.
8 – IRCOper ve Adminler ozel hayatlarini sunucu geneline yansitamaz.
9 – IRCoper ve Adminler kullanicilar ile senli benli bir sohbet ve diyalog icine giremez. Hitab sekilleri duzgun seviyeli olmak zorundadir.
10 – IRCoper ve Adminler kullandigi kelimelere dikkat etmeli, sunucu icerisinde argo kelime kullanmamalidir. Turksohbet.org olarak bu tur davranislardan kacinilmasi icin gereken uyarilar yapilmaktadir.
11 – IRCoper ve Adminler, 1. madde dahilinde gereksiz komut kullanamaz. Yetkiler sunucu guvenligi ve duzenin korunmasi icindir. Bu tur durumlarda Turksohbet.biz olarak cezai islemler dahil olmak uzere ikaz ve uyarilar ile uyarilmaktadir.
12 – IRCoper ve Adminler, sunucu icerisinde kendine ozgu, sunucu butunlugunu bozan, hazir kod, oto selam, kanal temizleme gibi, rometolar kullanamazlar.
13 – IRCoper ve Adminler, sunucu icerisinde hicbir kullanicinin nick (rumuz bad nickler harici )’lerini degistiremezler..

Bu kurallarin ihlali ve onemsenmedigi durumda yukarida gecen ceza islemleri uyarilmadan uygulanacaktir.

Www.Turksohbet.org yonetimi tarafindan hazirlanmistir.
Ysf ve THE_MAN bunu beğendiler.
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 
Alt 29 Aralık 2021, 15:10   #2
Kayıtlı Üye
Ocean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

bana da kanalda halfop verir misiniz hanımefendi ?

 
Alt 29 Aralık 2021, 22:56   #3
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bana da kanalda halfop verir misiniz hanımefendi ?
Vocik iyidir : )

________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 
Alt 04 Ocak 2022, 11:28   #4
Kayıtlı Üye
Ocean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
CeReN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vocik iyidir : )

ay layk to vocik vocik. o da olur hanımefendi. çok naif ve bonkörsünüz.

 
Alt 04 Ocak 2022, 12:24   #5
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ay layk to vocik vocik. o da olur hanımefendi. çok naif ve bonkörsünüz.
: ))))

________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:27.