IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By CeReN

 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Aralık 2021, 12:14   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Mobil TürkSohbet Odaları

https://www.turksohbet.org/mobil-turksohbet-odalari.html


Mobil Sohbet
mobil-turksohbet

Mobil sohbet; insanlarin akıllı telefonlar araciligi ile sesli ve kameralı sohbet odalarina baglanarak sohbet etme imkanini bulmalarini saglayan bir chat sistemidir. Mobil sohbet teknoloji harikasi olan bir bulus olarak, kullanicilarinin hizli bir sekilde sorunsuz sohbet odalarina baglanmalarini saglar. Herhangi bir ek program yazilimi, kurulumu yapmadan sohbet odalarina giris yapmak mumkundur.

Mobil sohbet terimi altinda, Mobilturksohbet ve Mobilchat sitesi olarak kullanicilarimiza daima daha kaliteli hizmetler sunma gayretindeyiz. Sitemizde onlarca ayri ayri sohbet odalari yer almaktadir. Tamamen insanlarin ozgur olacagi sitemizde herhangi bir sorun yasamayacaklardir. Mobil TurkSohbet odalarimizda kurallarimiz ve yetkili arkadaslarimiz oldugu icin olumsuz durumlarda gerekli islemler yapilacaktir. Gonul rahatligi ile tamamen aile ortami iceren sitemizde eglenceli vakitler gecirerek en samimi kisileri tanima olanagina sahip olacaksiniz.

Mobil sohbet sitemize giris yapmak icin sinirlari ve engelleri ortadan kaldirdik. Bilgisayar zorunlulugu olmadan sizlerle birlikte gittiginiz her yerden telefonlariniz ile MobiChat ve Mobil turksohbet sitemize giris yapabileceksiniz. Her seyi ile ucretsiz hizmetler sunan sitemiz, kullanicilarina bedava sohbet odalarinda yeni kisiler ile keyifli muhabbet ortamina zemin hazirlamistir. Birbirinden eglenceli olanaklardan faydalanmak icin sitemize giris yapmaniz yeterlidir.

Mobil Sohbet Platformu irc Sevenler icin Hep vazgecilmez bir yer edinmistir Tabi Gecmise Nazaran simdiki irc Girislerini Mobil Sohbet ile heranimizda kullanmak bayagi eglenceli bir hal almiştir.
MobilTurksohbet Sitemiz Bunyesinde tamemen sohbet amacli olmak disinda bir takim eglence amacli kanallarimizda Bulunmakta #Yarisma kanalimiz olmazsa olmazi oldugu gibi Bilgisini hem eglenip Hemde gelistirmek isteyenler icinde #oyun kanalimiz ve #oxm kanallari gibi olusumlarda bulunmaktadir.

Mobil Chat ve Mobil Turksohbet ile irc’te eglenmek arkadasliklar kurmak icin cok insanin Mobil sohbet’i tecih etmesi zamanini eglenceye cevirmesi icin ideallesmistir.

Mobil TurkSohbet
Mobil TurkChat
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Paylasimidir ~
Ysf bunu beğendi.
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:41.