IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By CeReN

 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2021, 12:57   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sohbet Odaları Yaşam ŞekLi

https://www.turksohbet.org/sohbet-odalari-yasam-sekli.html

Sohbet Ortami
sohbet-ortami

Sohbet kelimesi iki kisinin karsilikli yada bir cok kisinin ayni ortamda fikir beyan etmesi olarak isimlendirilebilir. Genelde bu sesli yani konusarak gerceklestirilen bir eylem olmaktadir. Gunumuz teknolojisinde ise konusmakdan daha cok yazarak sohbet etmeyi tercihlerimizin arasina almis bulunmaktayiz.

Sohbet SunucuLarı
Sohbet sunuculari ortami bir cok kisinin bir arada bulunabilmesini saglamaktadir. Reel olarak dusunursek sohbetlerimizi genellikle tanidigimiz ve tanistigimiz kisiler ile gerceklestiririz. Lakin Sohbet sunucu ortaminda hic tanisamayacagimiz hic karsilasma sansimizin olmayacagi kisilerle tanisma ve yazili sohbet etme imkani yakalamaktayiz. Hatta bu yazili sohbet ortamini artik goruntulu ve sesli olarakda kullanma sansini yakalamis durumdayiz. Mobil sohbet sunuculari bizlere bu ortami kendilerini gelistirerek vermislerdir. Bir cok oyun odasi ve radyo odasi ilede eglenmemizi saglamislardir.

TurkSohbet.Net – TurkSohbet.Org- TurkSohbet.Biz – Chat.Gen.Tr
Turksohbet kelimesi turkiyede turkce sohbetin tek adresi olarak gosterilmektedir. Turkiye uzerinden kurulu olan bu sohbet sunucusu tum dunyaya girislerini acmis ve rahat ve huzur icinde yeni kisiler ile ucretsiz bir sekilde gurbetteki dostlarini tek bir ortam icinde birlestirmek icin buyuk adimlar atmistir. Turksohbet ve TurkChat kelimeleri uzerinden google ile mobil ve web girisleriniz ile yuksek teknoloji ile gerceklestirilmis guvenlik sistemi ile her turlu sorununuz ele alinmis ve cozumlenmistir. Sizlere dusen sadece yeni kisiler ile tanismak ve sohbet ortami icinde eglenmektir.

TurkSohbet Sunucu Kurallari
Her sunucu icinde oldugu gibi Turk sohbet ve Turk Chat arge calisanlarida bir takim kurallar ile karsiniza cikmaktadir. #Operhelp ve #Help Yardim kanallari ile yasamis oldugunuz sorunlari iletebilir yardim talebinde bulunabilir yonetici arkadaslarin yardimlari ile sohbetinize sorunsuz devam edebilirsiniz. Kurallarin olmadigi bir yonetim sekli asla duzene kavusamaz. O sebeple kuralci bir sunucu icinde ki rahatligi emin olunki hic bir sunucuda bulamassiniz.

TurkFm – TurkFm Radyo – Turk Sohbet TurkFm
TurkFm Sohbet sunucumuzun founderi ve yonetimindeki djleri ile cok asli bir gorev icindedirler. Verdikleri emekler ile sunucunun devamli canli ve heyecanli olmasini saglamaktadirlar. Burda ki en onemli vazifeyi Djlerin anonslu ve konuklu yapmis olduklari yayinlar gerceklestirmektedir. Bir yandan sohbetin keyfini cikarirken bir yandan isteklerimiz ve isteklerimizi armagan ettigimiz kisiler ile reel dunyadaki sıkıntılarimizi unutmakda ve bir nevi terapi islemi yasamaktayiz. Cunku kendimize vakit ayirmisizdir ve dunya uzerinde gercekden bunu her zaman yapabilen kisiler degiliz. Motive seklinde kendimizi rahatlatabilir hos vakitler gecirebiliriz.

Www.TurkSohbet.Org
TurkFm Turk Sohbet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ecem12 bunu beğendi.
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:06.