IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 Post By CeReN

 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2021, 15:03   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart özlenen sohbetler beklenen yarinlar

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Özledigimiz Günler Ve Sohbet Ortami
Dunya uzerinde ozledigimiz sohbetler bekledigimiz insanlar kaybettigimiz guzellikler ve kaybetmekden korktugumuz bir hayat sekli icinde yasamaya devam ediyoruz. Yasadigimiz guzellikler mutlu ve mutsuzluklar yitirdigimiz sevgiler ve en cok sevdigimiz kisileri dusunerek ani ve anilar biriktirerek yasamaya calismaktayiz.

Karsilikli diyaloglar ozenli sohbetler ve misafirliklerin oneminin cok fazla yitirdigi lakin daha fazla noktaya ulastigimiz yeni bir dunya duzeni icinde kendimizi gelistirmeye calismaktayiz. Soyle seneler onceye gittigimizde yurt disinda yasayan aileden birisi olan kisiler ulasabilmek icin mektup yada cok az kisinin evinde olan tlflar ile onuda ayda bir olarak gerceklestirmekteydiler. Simdi ise teknolojinin en uc noktasini yasamakta ve uzaklari kendimize yakin etmekdeyiz. Goruntulu sohbetler sesli konusmalar video ve resim gonderimleri daha onceleri yakalayamadigimiz bir cok seyi bu sekilde takip etme turksohbet-mobil-sohbetsansini bizlere vermistir. Bu durum hic tanimadigimiz insanlar ile tanismamiza ve kaynasmamiza vesile olmustur. Bilgisayar kullaniminin cok yayginlasmadigi ama yavas yavas evlere girdigi zamanlar icinde kurulmus olan sohbet ve bulusma sayfalari insanlari o zamanlar icinde birbirlerine yakinlastirmaya ve kaynastirmaya baslamistir. Daha sonra internet cafelerin cogalmasi turksohbet odalari ile bulusma noktalari saglanmis istanbul sehrinde yasayan bir kisi kars da yasayan bir kisi ile tanisma ve bulusma sansi saglamistir. Kulturlerin ve birlikteliklerin en onemli noktasi haline bu sekilde internet cagi yol acmis bulunmaktadir.

Ve teknoloji ilerledikce ev telefonu kullanimindan cep telefonu kullanimina gecerek bir cag atlamis olduk. Ondan sonra ki en onemli olusum ise cep telefonlari ile internet kullanimi olmustur. Artik elimizin altinda bir dunya vardir ve o dunyayi dogrusu veya yanlisi ile kullanmak bizlerin insiyatifine kalmistir. Mobil sohbet kullanicisi olmak ve bulundugumuz her ortamda sohbet etme yolu bizlere acilmis bulunmaktadir. Turksohbet mobil ailesi ile gelisen teknolojiye ayak uyduran bir sohbet sayfasi olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her turlu gelismeyi ayagimiza kadar sunmus bulunmaktadir. Bizlerin tek yapmasi gereken giris yapmak ve sohbetin tadina varmak olmustur. Tamamen ucretsiz ve kayit sarti olmayan bir sunucu icinde yeniliklere ve yeni dostluklara yelken acma sansini yakalamis olmaktayiz.

Turksohbet ailesi TurkFm Radyosu ile dunyanin en iyis sanal radyosuna sahip bir ortamdir. Radyo sanal olarak dusunulmekde ama anonslu djleri ile reellesmektedirwww.turksohbet.biz. Bir cok oyun ve yarisma kanalinda yarismalar yapilmakda oyunlar oynanmakda guzel vakitler icinde yarisan kisilere oduller verilmekte disardan bakinca bir sanal sohbet ortami icinde gibi gorunen lakin icine girildiginde normal bir yasam sekli oldugunun farkina varilmaktadir.

Dunyanin ve ulkemizin en onemli sohbet odasi unvanini her daim elinde tutan sohbet sunucumuz icinde sizlerde yeniliklere yelken acmak isterseniz dogru ve en mantikli olan yerdesiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
MeTaLLiCa ve THE_MAN bunu beğendiler.
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:31.