IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By sihirbaz

 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Kasım 2022, 20:55   #1
Standart Fenerbahçe - Giresunspor maç sonucu: 1-2

Hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Fenerbahçe bu kez Kadıköy'de şoku yaşadı... Ligde 5 maçtır kazanan Sarı-Lacivertliler taraftarı önünde Giresunspor karşısında beklenmedik kayıp yaşadı. Dünya Kupası arası öncesi son maçta Kanarya, 60 dakikasını 10 kişi oynadığı mücadelede Enner Valencia'yla 1-0 öne geçse de Borja Sainz'ın gollerine engel olamadı ve ligde 8, toplamda 14 maç sonra kaybetti.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Süper Lig 'de 14. hafta maçında lider Fenerbahçe sahasında Giresunspor'la karşılaştı. Süper Lig'de oynadığı son 8 maçında 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan, art arda 5 maçtır da kazanan Fenerbahçe, Karadeniz ekibini devirerek zirvedeki yerini sağlamlaştırmayı ve Dünya Kupası arasına kayıpsız girmeyi hedefliyordu.

Bu kez Pedro kızardı!

Ancak Jorge Jesus'un planları bu kez tutmadı. 18'de Kanarya, golcüsü Enner Valencia'nın penaltısıyla 1-0 öne geçti ancak sonrasında Joao Pedro adeta saç baş yoldurttu! 13'te sarı kart gören Brezilyalı forvet 40. dakikada da ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla Fenerbahçe'yi 10 kişi bıraktı.

Serdar Aziz'den iki kritik hata

60 dakikadan fazla 10 kişi mücadele eden Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de taraftarının desteğiyle yine baskılı oynasa da 71'de Giresun aradığı golü buldu. Yeşil-Beyazlılar'da Borja Sainz, Serdar Aziz'in hatası sonrasında kaleci Altay Bayındır'ı kapattığı köşeden avladı ve skora dengeyi getirdi. 83'te Serdar Aziz çok büyük bir hata yaptı, kalecisine dönmek isterken topu kaptırınca Borja Sainz karşı karşıya Altay'ı affetmedi ve Çotanaklar'ı 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca Giresunspor, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 2-1 devirdi.

Birinin serisi bitti, diğerinin serisi başladı

Bu sonuçla Fenerbahçe ligde tam 8, toplamda 14 maç sonra kaybetti ve 29 puanda kaldı. 8 maçlık galibiyet hasretine geçen hafta İstanbulspor karşısında son veren Karadeniz temsilcisi ise Sarı-Lacivertliler'i devirerek ikide iki yaptı, ateş hattından uzaklaştı ve kara bulutları dağıttı.

MAÇTAN DAKİKALAR

⏱ 1. dakika Fenerbahçe ilk gole çok yaklaştı. Soldan Giresunspor savunmasının eksik yakalandığı anda Valencia topla buluştu ve ceza sahasına doğru topla birlikte ilerledi. Yerden içeriye doğru pasını gönderdi ancak Joao Pedro topa yetişemedi. Sarı lacivertliler net fırsatı kaçırdı.

⏱ 5. dakikada sağ köşeden Fenerbahçe İrfan Can Kahveci ile korner atışı kullandı. Arka direğe doğru yapılan ortaya savunmadan gelen Attila Szalai kafasını vurdu ancak top yandan auta çıktı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
⏱ 13. dakikada Fenerbahçe golü buldu ancak ağlara giden top faul nedeniyle gol sayılmadı. Orta alanın 15 metre ilerisinden Miha Zajc serbest vuruşu ceza sahasına yüksek göndererek kullandı. Ceza sahası sağ köşeden sıfır çizgisine yakın giden topa Attila Szalai kafasıyla çevirdi. Joao Pedro röveşata denedi ancak Görkem'e yaptığı hareket sonrasında faul kararı çıktı. Pozisyon devamında Serdar Aziz'e çarpan top gol oldu ancak faul nedeniyle gol geçersiz sayıldı. Pedro bu hareketi sonrasında sarı kart gördü.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
⏱ 16. dakikada Giresunspor gole çok yaklaştı. Borja Sainz'in savunma arkasına gönderdiği pasla hareketlenen Serginho, Altay ile karşı karşıya kaldı. Brezilyalı futbolcu şutunu attı ancak milli eldiven net pozisyonu çıkardı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
⏱ 18. dakikada Ferdi Kadıoğlu süratli geldi, rakiplerini çalımlayarak ceza sahası içerisine girdi yerde kaldı ve hakem Arda Kardeşler penaltı noktasını gösterdi.

⚽ GOL | 19. dakikada penaltı atışını kullanmak üzere topun başına gelen Enner Valencia, takımını Giresunspor karşısında 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golle Valencia ligdeki 13. golünü kaydetmiş oldu. Aynı zamanda Valencia 13 gol atarak kariyer rekorunu kırdı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
⏱ 28. dakikada Giresunspor etkili geldi. Karadeniz ekibinde Alper serbest vuruşu kullandı. Ceza sahasına gelen topa Alexis Perez kafasıyla vurdu, köşeye giden topu Altay kontrol etti.

⏱ 31. dakikada sarı lacivertliler etkili geldi. Ceza sahası sağ köşesinden Enner Valencia, savunma arkasına sarkan Joao Pedro'ya ortasını gönderdi. Brezilyalı futbolcu kafa vuruşunu yaptı ancak top üstten auta çıktı. Pozisyon sonrasında yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

🟥 40. dakikada Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Joao Pedro, Alexis Perez'e yaptığı faul sornasında ikinci sarı karttan kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İlk yarı sona erdi.

⏱ İkinci devre başladı.

⏱ 53. dakikada İrfan Can Kahveci ceza sahası dışından kaleyi yokladı, kaleci Onurcan'ın üstüne.

⏱ 61. dakikada İrfan Can yine uzaklardan vurdu ancak çerçeveyi bulamadı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
⚽ GOL | 71. dakikada Giresunspor atağında sol kanattan ceza sahası içine orta yapıldı, Serdar topu kafayla iyi uzaklaştıramayınca ceza alanı sol çaprazından Borja Sainz gelişine çok sert vurdu, Altay'ı kapattığı köşeden avladı. Kadıköy'de durum şimdi 1-1.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
⚽ GOL | 83. dakikada Osayi Samuel'in geri pasında Serdar Aziz kaleci Altay'a dönmek isterken baskı sonrasında topu kaybetti, ilk golün sahibi Borja Sainz karşı karşıya pozisyonda bir kez daha ağları sarstı ve Kadıköy'de Giresunspor'u 2-1 öne geçirdi.

Mücadele sona erdi.

Fenerbahçe - Giresunspor maçı 11'leri

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Serdar Aziz, Szalai, Alioski, Arao, Zajc, Rossi, İrfan Can Kahveci, Valencia, Pedro

Giresunspor: Onurcan, Görkem, Arias, Perez, Alper, Campuzano, Mejia, Kuwas, Serginho, Sainz, Bajic

Fanatik
AbC bunu beğendi.
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:39.