IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Türkiye'den Spor Haberleri (https://www.ircforumu.org/turkiyeden-spor-haberleri/)
-   -   Sergen Yalçın'ın "Ben Fenerbahçeliyim" sözleri yeniden gündemde (https://www.ircforumu.org/turkiyeden-spor-haberleri/96316-sergen-yalcinin-ben-fenerbahceliyim-sozleri-yeniden-gundemde.html)

Alisa 12 Haziran 2023 20:12

Sergen Yalçın'ın "Ben Fenerbahçeliyim" sözleri yeniden gündemde
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fenerbahçe ile adı anılan isimlerden biri olan Sergen Yalçın futbolculuğu döneminde sarı-lacivertli takıma transfer olduğu sırada verdiği röportajda, doğuştan Fenerbahçeli olduğunu açıklamıştı.

Süper Lig'de topladığı 80 puanla ezeli rakibi Galatasaray'ın 8 puan gerisinde kalarak şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus'un geleceği tartışılır hale geldi.

Bu doğrultuda gelecek sezon için teknik adam arayışlarına devam eden Fenerbahçe'nin gündemine Beşiktaş'la birlikte 2020-2021 sezonunda hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası zaferleri yaşayan Sergen Yalçın gelmişti.

"Çocukken ben Fenerbahçeliydim"

Oluşan bu transfer iddialarının ardından başarılı teknik adamın futbolculuk döneminde Fenerbahçe'ye transfer olurken kullandığı sözler yeniden gündeme geldi.

Yalçın şu ifadeleri kullanmıştı:

Çocukken ben Fenerbahçeliydim. Ailece Fenerbahçeliydik. Böyle bir transfer olduğu için çok mutluyum. İnşallah hayırlısı olur bundan sonrası için.

Kaynak : KraLSpor[


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.