IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Tiktok (https://www.ircforumu.org/tiktok/)
-   -   Duydunuz mu ? Tiktok'un Rakibi Yerli ve Milli "WinnPot" Geliyor. (https://www.ircforumu.org/tiktok/37175-duydunuz-mu-tiktokun-rakibi-yerli-ve-milli-winnpot-geliyor.html)

Ottoman 16 Şubat 2022 12:09

Duydunuz mu ? Tiktok'un Rakibi Yerli ve Milli "WinnPot" Geliyor.
 
Tiktok yargıçlarının arasında bulunan bir iş adamının yaptığı girişim.
2 Ay öncesinden itibaren tiktok üzerinden takip ettiğim ve bugun açılması beklenirken ertelenen bir uygulama , daha önce duyanınız oldumu ,sizce tiktok kadar tutar mı ?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Herkezde merak uyandırdı. Türk Kullanıcılar merak ile bekliyor.

Zeynep 16 Şubat 2022 12:20

Tiktok bana göre çok saçma bir uygulama hiç açmadım açmayı da düşünmedim. Açıkçası yeni program da çok ilgimi çekmiyor çünkü toplumu bozan tavir ve davranışlar sergileniyor böyle uygulamalar da kendi fikrimce.

AlgoS 16 Şubat 2022 12:23

Tik tok saçma bulurken ona benzerinin ilgimi cekmesi mümkün değil ne diyim eminim rabet görür ama bizim Türkler de pek meraklı öyle şeylere :)

serCiya 16 Şubat 2022 12:36

bence güzel :D

Ottoman 16 Şubat 2022 12:58

Tik tok Kazanmasında Türk olsun Türkler kazansın diye düşünüyorum

NoForgive 16 Şubat 2022 13:44

Toplum ahlakını bozuyor diye düşünüyorum (: benim g.... Var uygulamasından başka birşey değil (: tiktok dansları ile meşhur bir uygulama (: bizim insanlarımız da dans deyince akıllarına sadece g.... Geldiği için bu ve benzeri uygulamalar yasaklanmalı diye düşünüyorum

IkRa 22 Şubat 2022 07:00

Bence meraklı bir toplum olduğu için millet merak içn giriş yapacaktır..( en azından yargıç ve fanları ) Tiktok ağındaki yargıçlar birbirine girmişti en soN..))

Adamlar kendilerini yargıç ilan edip sonra birbirlerine sahte jeton ile bir furya yapip biz yargıçız diye lans ettiler..

Zaten Tiktok denilen paylaşım ağıda amacını aşmış durumda..

Şahsım adına kullaniyordum fakat kullanmıyorum artk.. Gerçi ben Murat avCı fanı olarak takip etsemde ..Adam bütün yargıçlara sağlam kafa tuttu .dd Kekeckenan da az değildi .d

Sanaldaki Lamer diye adlandırılan şahıslar yıllarınızı verdinizde ne oldu .. :gulmektencatlayan: Bir yargıç olamadınız.. :gulmektencatlayan: Sanalda ütopik dünyada sıkışıp kaldınız..Adamlar koca bir platforma hükmettiler .. ))))


Bitti 22 Şubat 2022 08:06

Arkadas o nasıl bir uygulama (: aman yarabbim virüs var sakin ha(:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.