IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2023, 04:42   #1
Ircforumuicon (1) 06 - 12 Kasım 2023 - Terazi Burcu Haftalık Burcu Yorumu


06 - 12 Kasım 2023 - Terazi Burcu Haftalık Burcu Yorumu

Terazi ve yükselen Teraziler ; sosyal çevrenizden alacağınız önemli haberlerle haftanız başlıyor. Arkadaş ortamlarınızda hafta sonundan bu yana taşıdığınız etkiler Pazartesi gününe damgasını vurabilir ama Pazartesi önemli kararlar aldıysanız plan değişikliklerine de hazır olun. Salı ve Çarşamba, Perşembe günleri kendi halinizde olmak kendi içinize dönmek önem kazanırken Perşembe gününden sonra sizi destekleyen bir dönem olacak.

Çarşamba günü Venüs sizin burcunuza geçiyor. 3 hafta boyunca güzelleşeceksiniz, alışveriş yapma, sosyalleşme, kendinizi dışarıya atmak anlamında şanslı bir süreç başlıyor. Yaklaşık 2-3 haftadan bu yana içe kapalıydınız hayatın keyfini alamıyordunuz işleriniz istediğiniz gibi akmamış olabilir ama Çarşamba gününden sonra Venüs sizin burcunuza geçer geçmez sizi parlatacak. Pazartesi günü aile büyüklerinizden alacağınız destekler yüksek olabilir. Salı günüyse para ile ilgili konularda yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Bir işinizde olumlu anlamda çok göze batabilirsiniz. Yaratıcı yönleriniz ön planda olduğu için hayal gücünüz çok daha kuvvetli olduğu için beraber çalıştığınız insanlar birçok konuda size güvenebilir ve onları da çok rahat bir şekilde ikna edebilirsiniz. Önemli bir satış gerçekleştirmek istiyorsanız bu dönemde bu satışların sonucunda elinize güzel bir para geçebilir. Çarşamba günü Venüs sizin burcunuza geçiyor cazibeniz ve güzelliğiniz artıyor.

Cuma günü Merkür Yay burcuna geçecek iletişimsel konular hızlanıyor. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlar bilgisayarla bağlantılı işler ya da sosyal medyayı kullanma eğitim konuları ve ulaşımla ilgili alanlarda önemli konular karşınıza gelebilir. Anlaşmalar, sözleşmeler bu alanlardan yana fırsatlar yaratabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Merkür Yay burcunda ilerlerken burası düşünce, fikir alanları olduğu için kendi fikirlerinizi düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlara yaymak isteyeceksiniz ama bunu yaparken fanatiklikten mümkün olduğunca uzak durun ve işin özüne odaklanmaya çalışın. Bazen birçok konuda dağıldığınızı ve odaklanamadığınızı fark edebilirsiniz. Cuma gününe dikkat edin beraber çalıştığınız insanların hayatında oluşacak bir zorlanma sorunları karşınıza getirebilir, bardağın boş tarafını görebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda da dikkatli adımlar atmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Hafta sonu Mars ve Uranüs karşıtlığı devrede olacak, patlayıcı etkiler devreye girebilir. Bu tehlikeli durumları ağırlıklı olarak para ile ilgili konularda yaşayabilirsiniz bu yüzden yine para dengenize özen gösterin tehlikeli yerlerde bulunmayın ve tanımadığınız insanlarla bu dönem herhangi bir şekilde sürtüşmelere girmeyin.



{ Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] }
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:54.