IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Temmuz 2023, 17:06   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 31 Temmuz - 06 Ağustos 2023 Terazi haftalık burç yorumları

Terazi

Haftaya sinirli ve karamsar başlangıç yapacaksınız Terazi’ler. Aile içi anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Huzur bulmakta zorluk yaşayacaksınız. Mantığınızla tam olarak düşünemeyeceğiniz ve kalbinizle hissedemeyeceğiniz için bazı konularda kafanız karışacak.

Ay (Kova) ile Jüpiter (Boğa) arasındaki kare açı kendinizi çok tembel hissetmenize neden olabilir. Bütün gün uzanıp abur cubur yemek isteyebilirsiniz. Bu hafta herhangi bir gayrimenkule, ev dekoruna veya tadilata para yatırmasanız sizin için daha iyi olabilir. Çünkü vereceğiniz anlık kararlar nedeniyle kısa bir süre sonra pişmanlık yaşayabilirsiniz. Ayrıca, duygularınız çok fazla işin içine gireceğinden, iş ve aşkta risk almak için iyi bir zaman değil.

Bu süre zarfında inatçı, sinirli ve karamsar hissedebilirsiniz. Ruh halleriniz değişmeye eğilimli olduğu için eşinizle tartışabilirsiniz. Birbirinizi anlamakta güçlük çekeceksiniz. Eğer çocuğunuz varsa aranıza biraz özlem girebilir. Bu hafta giysi dolabınızda birkaç yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Aman alışveriş yaparken ipin ucunu kaçırmayın.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:51.