IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2022, 11:32   #1
ßen KaßusLar iLe Büyüdüm HayaL Etmek Ne Haddime?
CeZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Survivor All Star'da ilk kaptanlar ve yeni takımlar belli oldu

Survivor All Star'da ünlüler takımından Sema'nın elenmesiyle takımlardaki dengeler bozuldu. Takımların her hafta yeniden oluşturulacağını söyleyen Acun Ilıcalı, kaptanları açıkladı. Performans birincisi olarak kaptan seçilen Nagihan ve Adem, yeni takımlarını oluşturdu.
TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor All Star, haziran ayı sonunda final yapmaya hazırlanıyor. Ünlüler takımından Sema'nın Survivor'dan elenmesiyle takımlarda dengeler değişti. Konseyde konuşan Acun Ilıcalı, iki takımın da eşit olması için her hafta yeni takımların oluşacağını söyledi.


İLK KAPTANLAR BELLİ OLDU
Survivor'un dün akşam yayınlanan bölümünde ise ada konseyi yapıldı. Değişiklikler hakkında konuşan Ilıcalı, "Kadınlar ve erkekler ayrı ayrı yarışmayacak. Takımlar karışık olacak. Oyunlarda iki takımda da ikişer kadın olacak kural bu ama yarışmalar karışık olacak" dedi. Ilıcalı, ilk takımların kaptanı olacak performans birincilerini de açıkladı. Haftanın performans birincileri ise gönüllülerden Nagihan, ünlülerden ise Adem oldu. Yüzdesi fazla olan Nagihan ise yeni takımlar için ilk seçme hakkına sahip oldu.



YENİ TAKIMLAR OLUŞTURULDU
Nagihan ilk olarak takımına Ayşe'yi seçti. Adem ise Batuhan'ı takımına kattı. Survivor'da bu seçmelere göre ünlülerde Adem, Batuhan, Anıl, Evrim ve Nisa, gönüllülerde Nagihan, Atakan, Ayşe, Ogeday, Hikmet ve Berkan yer aldı.
________________

Aşk]Çok Kısa Unutması Neden Uzun?
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:59.