IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Aralık 2021, 08:57   #1
ßen KaßusLar iLe Büyüdüm HayaL Etmek Ne Haddime?
CeZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölüm ne zaman? Kıbrıs Zafere Doğru 18. bölüm bugün var mı? Kıbrıs Zafere Doğru 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Kıbrıs Zafere Doğru dizisi izlemek isteyen izleyiciler Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölüm ne zaman, Kıbrıs Zafere Doğru 18. bölüm bugün var mı, Kıbrıs Zafere Doğru son bölümde neler oldu, şeklinde aramalar yapıyor. İşte, detaylar...
Diziseverlerin merakla beklediği Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Kıbrıs Zafere Doğru dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölüm ne zaman, Kıbrıs Zafere Doğru bölüm bugün mü, Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölümde neler olacak şeklinde aratıyor.


KIBRIS ZAFERE DOĞRU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
İngiliz karargahında ele geçirilen Bereli'ye, Zifir Petek'in bir sürprizi vardır. Kemal ise bu sürpriz karşılığında Ankaralı'nın yaşadığını silah arkadaşlarına söylemek zorunda kalır. Gerçeklerden haber siz İnci ve Kemal'in arası daha da kötüleşirken Ankaralı'yı hayatının en güzel haberi beklemektedir; baba olacaktır.

Kemal'in ele geçirdiği gizli belgeler sonrası Rauf, adaya gizlice dönüş yolculuğuna hazırlanırken Ankaralı; Apollon'un, Kemal ise kardeşi Stella'nın hamleleri ile tehlike altına girer.
________________

Aşk]Çok Kısa Unutması Neden Uzun?
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:31.