IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Aralık 2021, 08:57   #1
ßen KaßusLar iLe Büyüdüm HayaL Etmek Ne Haddime?
CeZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kaderimin Oyunu yeni bölüm ne zaman? Kaderimin Oyunu 2. bölüm bugün var mı? Kaderimin Oyunu 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların sevilen dizisi Kaderimin Oyunu bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Kaderimin Oyunu dizisi izlemek isteyen izleyiciler Kaderimin Oyunu yeni bölüm ne zaman, Kaderimin Oyunu 2. bölüm bugün var mı, Kaderimin Oyunu son bölümde neler oldu, şeklinde aramalar yapıyor. İşte, detaylar...
Diziseverlerin merakla beklediği Kaderimin Oyunu bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Kaderimin Oyunu dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Kaderimin Oyunu yeni bölüm ne zaman, Kaderimin Oyunu bölüm bugün mü, Kaderimin Oyunu yeni bölümde neler olacak şeklinde aratıyor.


KADERİMİN OYUNU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Gencecik yaşında iki çocuğuyla yaşama tutunmaya çalışan Asiye'nin hayatı, bir gün başlarına gelen felaketle alt üst olur. Amasya'dan İstanbul'a geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkan Asiye, yolda hiç tanımadığı halde kendilerine yardım eden, uzun yıllar sonra Rusya'dan İstanbul'a dönmekte olan Mahir'le tanışır. Mahir sayesinde, Demirhan konağına sığınacak olan Asiye ve çocukları için bu bir kurtuluş değil, kaderin kötü bir oyunudur.
________________

Aşk]Çok Kısa Unutması Neden Uzun?
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:14.