IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Son Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2023, 11:56   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Efsaneden Bütçe Dostu Telefon..

Bütçe dostu Nokia C12 tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı

Günümüzde daha çok giriş ve orta segmente odaklanan Nokia son olarak Nokia C12 modelini kullanıcıların beğenisine sundu.



Bir döneme telefonlarıyla damga vuran, ancak 2010 yılından itibaren yaşanan Android dönüşümüne ayak uyduramaması nedeniyle eski günlerinden bir hayli uzaklaşan Nokia, yeni ürünleriyle pazar payını artırmak için çalışmalarına devam ediyor. Günümüzde daha çok giriş ve orta segmente odaklanan üretici son olarak Nokia C12 modelini kullanıcıların beğenisine sundu.

Nokia C12 özellikleri
Nokia C12, HD+ çözünürlüklü ve su damlası çentikli 6.3 inç ekrana sahip. Aynı zamanda IP52 sertifikasıyla toza ve su sıçramalarına karşı korumalı olduğunu belirtelim. Öte yandan güvenlik yöntemi olarak kullanılan parmak izi tarayıcının bu cihazda mevcut değil. Bunun yerine 5 Megapiksellik selfie kamerasıyla yüz kilidi açabiliyor. Telefonun arka tarafında 8 Megapiksel çözünürlüklü bir ana kamera yer alıyor.





Akıllı telefonda 1.6 GHz hızlarına çıkabilen ve sekiz çekirdekli Unisoc SC9863A işlemciyle donatıldı. Öte yandan 2 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip. Tabii kullanıcıların microSD kart desteğiyle depolamayı daha da artırabileceğini ekleyelim.

Nokia C12; kutudan Android 12 Go Edition ile çıkıyor. Burada üreticinin cihazı satın alacak kullanıcılara iki yıl boyunca üç ayda bir güvenlik güncellemesi sözü verdiğini belirtelim. Model son olarak artık çok fazla tercih edilmeyen çıkarılabilir 3.000 mAh’lik bir bataryayla gelecek. Nokia C12’deki bağlantı seçenekleri arasında 4G VoLTE, WiFi, Bluetooth 5.2, GPS, çift SIM, 3,5 mm ses girişi ve bir microUSB bağlantı noktası bulunuyor.

Nokia C12 fiyatı
Nokia C12, 119 euro fiyat etiketiyle ilk olarak Almanya ve Avusturya’da, ilerleyen dönemlerde de daha fazla pazarda satışa sunulacak.






Keyifli Forumlar





Alıntıdır:
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:28.