IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Son Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2022, 16:03   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart OnePlus Ace 2’nin özellikleri belli oldu!



Çok yakında tanıtılması beklenen OnePlus Ace 2 modelinin kilit özellikleri ortaya çıktı. İşte akıllı telefonla ilgili ayrıntılar!




Amiral gemisi katili modelleriyle bilinen OnePlus, ürün yelpazesini genişletmek için çalışıyor. Bu yıl OnePlus 10 Pro 5G’yi tanıtan şirket, geçtiğimiz haftalarda kullanıma sunulan Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2‘yi de kullanan ilk şirketlerden birisi olmak için gün sayıyor. Bu kapsamda ön plana çıkan modellerden birisi de OnePlus Ace 2. Cihaz uzunca bir süredir gündemde ve Çinli üreticinin yaklaşan amiral gemisi konumunda. Son olarak akıllı telefonun tanıtım tarihi açıklandı.

OnePlus Ace 2 modelinin kilit özellikleri ortaya çıktı
OnePlus kısa bir süre önce 4 Ocak’ta Çin’de OnePlus 11’i tanıtacağını açıkladı. Çinli şirket ayrıca, küresel pazarlarda OnePlus 11R olarak yeniden markalanması muhtemel olan OnePlus Ace 2 üzerinde çalışıyor. Sektörde sızıntılarıyla bilinen Digital Chat Station, yaklaşan OnePlus Ace 2’nin temel özelliklerini paylaştı.



Sızıntıya göre OnePlus Ace 2, 6.67 inç 1.5K çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunan kavisli OLED bir panelle kullanıcı karşısına çıkacak. Güvenlik yöntemi olarak belirlenen parmak izi okuyucu ise ekranın altına konumlandırılacak. Bunun dışında 100W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh‘lik bir pile ev sahipliği yapacak.

Akıllı telefonda Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti kullanılacak. 4 nm mimariye sahip işlemci; bir 3.0 GHz ARM Cortex-X2 (Kryo), üç 2.5 GHz ARM Cortex-A710 ve dört 1.8 GHz ARM Cortex-A510 çekirdeklerine ek olarak Adreno 730 grafik birimini bünyesinde barındırıyor.

OnePlus Ace 2 modelinde 50 Megapiksel (Sony IMX890) + 8 Megapiksel (ultra geniş) + 2 Megapiksel üçlü kamera kurulumu bulunacak. Önde 16 Megapiksel selfie kamerası yer alacak. Öte yandan 16 GB’a kadar RAM ve 256 GB’a kadar depolama kullanıcılara sunulacak. Son olarak telefonun tanıtım tarihi belli değil.




Keyifli Forumlar





Kaynak:ShifDelete
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:48.