IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Son Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2022, 12:08   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Tasarım detaylarıyla gelen OnePlus 11 sızıntıları

Tasarım detaylarıyla gelen OnePlus 11

OnePlus 11, 2023'ün en iyi amiral gemisi telefonlarından biri olacak. İşte OnePlus 11 sızıntıları, tasarımı, özellikleri ve daha fazlası hakkında detaylar...



OnePlus, artık “ Pro ” ismine sahip olmayan OnePlus 11 adlı yeni bir amiral gemisi telefonu piyasaya sürecek . Amiral gemisi akıllı telefonun birçok özelliği sızdırılırken birkaç resmi duyuru yapıldı. Şirkete göre yeni amiral gemisi, la test Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip olacak ve 2023'ün ilk çeyreğinde satışa sunulacak. İşte OnePlus 11 sızıntılarına dair detaylar.

OnePlus 11 tasarım sızıntıları; renk, kamera ve daha fazlası
Yeni OnePlus 11 , 2023'ün en iyi Android amiral gemisi akıllı telefonlarından biri olacak gibi görünüyor. Sızıntılara göre cihaz, OnePlus 10 Pro'ya benzer şekilde siyah ve yeşilimsi bir model olmak üzere iki renkli versiyonla geliyor. 11 ayrıca üç arka kameraya ve ortada öne çıkan Hasselblad markasıyla bir kare içinde flaşa sahip olacak. Tasarım, telefona modern ve fütüristik bir tema sağlar.



Yaklaşan akıllı telefon, gücünü yeni Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alıyor. Üretici, yonga setinin 2023'te piyasaya sürülecek en büyük Android amiral gemisi telefonlarına dahil edileceğini duyurdu. Ancak OnePlus, diğer birçok telefon üreticisinin aksine 16 GB RAM sunacak. Sızıntılara göre OnePlus 11'in yüksek performanslı bir telefon olmasını bekleyebiliriz.

Ayrıca cihaz, amiral gemisi telefonlar arasında popüler olan 5.000 mAh batarya ile geliyor. OnePlus , telefonu 30 dakikadan uzun olmayan, hatta daha kısa sürede tamamen şarj edebilen 100W'lık bir şarjla cihazı piyasaya sürecek .




OnePlus 11'in bir diğer en iyi özelliği ise kamera sistemi. Telefon, 50 megapiksel ana kamera, 48 megapiksel ultra geniş kamera ve 32 megapiksel 2X zoom lens ile üçlü kamera sistemi ile geliyor.

OnePlus 11 özellikleri sızdırıldı
İşlemci : Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
RAM : 16 GB'a kadar
Ekran : 6,7 inç QHD+ AMOLED
Arka Kameralar : 50 megapiksel ana, 48 megapiksel ultra geniş, 32 megapiksel 2X yakınlaştırma
Ön Kamera : 16 megapiksel
Batarya : 5.000mAh, 100W kablolu şarj






Keyifli Forumlar Dilerim.





Alıntıdır:
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:57.