IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Son Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2022, 09:57   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Samsung, Apple performansını ilk kez yendi!

Samsung, Galaxy S23 serisi için Snapdragon 8 Gen 2'nin hız aşırtmalı bir sürümünü üretiyor ve Samsung, performans açısından Apple'ı geride bırakıyor.




Samsung, cihazlarıyla birlikte Android telefon pazarına pek çok yenilik getiriyor. İddialara göre şirket, hız aşırtmalı Snapdragon 8 Gen 2 ile bir sonraki amiral gemisi telefon serisini piyasaya sürecek. Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra , en yeni Snapdragon yonga setine sahip olacak ancak gücünü Samsung'tan alacak. Bu yonga seti sayesinde Samsung, performans ve verimlilik açısından Apple'ın iPhone'larını geride bırakıyor. Detaylar burada.

Samsung Galaxy S23, Apple iPhone'lardan daha iyi bir performansa sahip olacak
Qualcomm'un la test yonga seti, Android pazarına yeni bir süreç getiriyor. Snapdragon 8 Gen 2'ye sahip cihazlar henüz piyasaya çıkmamış olsa da, yonga seti amiral gemisi telefonlar için yeni olacak. Ayrıca Samsung, Galaxy S23 serisi için bu yonga setinin güçlendirilmiş bir sürümünü geliştiriyor . Bu özellik, telefon serisini Apple'ın A14 yonga setinden daha güçlü hale getirecek ve A16 yonga setine yaklaştıracak.




Samsung'un hız aşırtmalı Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, A15 yonga setini geçiyor, ancak A16 yonga seti hala zirvede. Sonuçlar burada:

1.465 tek çekirdekli ve 5.180 çok çekirdekli Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 , tarihte ilk kez Apple'ın vanilya iPhone amiral gemisi ile boy ölçüşecek/geçecek şekilde ayarlandı
1.725 tek çekirdekli ve 4.635 çok çekirdekli Apple'ın iPhone 13 Pro ve iPhone 14'teki A15 Bionic'i, Galaxy S23'teki Snapdragon 8 Gen 2'nin biraz gerisinde kalabilir
Kayıt için, iPhone 14 Pro'ya güç veren A16 Bionic çip, tek çekirdekli 1.875 puana ve çok çekirdekli 5.375 puana sahip ve bu da onu besin zincirinin zirvesine koyuyor.




Yeni güçlendirilmiş yonga seti, Samsung'un Galaxy S22'nin önceki Exynos yonga seti versiyonundan daha fazla güce sahip.

CPU performansını test eden sızdırılmış Geekbench 5 puanlarına göre, Snapdragon 8 Gen 2 , Galaxy S22'deki Exynos 2200'e kıyasla en az %25 daha iyi tek çekirdek puanı ve %45 daha iyi çok çekirdek puanı getirmeli . İşlemci hazır olduğunda detaylı bir sonuca sahip olacağız.


CPU bir yana, sızdırılan GFX kıyaslamaları (grafik performansını test etme), Exynos 2200 ile karşılaştırıldığında Snapdragon 8 Gen 2'nin en az %60 daha iyi ve en az %85 daha verimli olduğunu gösteriyor. Bu rakamlar resmi olarak açıklanmasa da gelecek olan güçlü yonga seti hakkında fikir sahibi olabiliriz.







Keyifli Forumlar Dilerim.











[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:51.