IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Son Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2022, 11:20   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Apple Watch'ta hızlı şarj nasıl kullanılır?

Apple Watch'ta hızlı şarj nasıl kullanılır?
Apple, giyilebilir cihazlarıyla, belirli Apple Saatleri için hızlı şarj etme dahil olmak üzere birkaç kullanışlı özelliği kullanıma sundu. İşte nasıl hızlı şarj edileceği.





Apple, 2022'de birkaç cihaz piyasaya sürdü ve bunlardan bazıları harika özelliklerle geliyor. Eylül ayında marka, yeni iPhone 14 serisini, Apple Watch Series 8'i ve AirPods Pro 2. Nesil'i piyasaya sürdü. En önemli cihazlardan biri Apple Watch Ultra oldu. Cihaz, Düşük Güç Modu gibi üst düzey özellikleri ve yeni yetenekleri ile insanların dikkatini çekiyor. Apple ayrıca hızlı şarj özelliğini Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 8 ve Apple Watch Series 7'ye getiriyor. Saatiniz varsa, cihazınızı nasıl daha hızlı şarj edeceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Apple Watch'un hızlı şarj özelliği

En önemli ve kullanışlı özelliklerden biri, son Apple Watch modellerinde hızlı şarj desteğidir. Bu özellik sayesinde giyilebilir cihazınızın pilini eskisinden çok daha yüksek hızlarda şarj edebilirsiniz. Ancak, Apple Watch'unuzdaki hızlı şarj özelliğini kullanmaya çalışmadan önce bilmeniz gereken birkaç şey var. Ayrıntıları kontrol edelim.



Tüm Apple Watch modellerinin hızlı şarj özelliğini desteklemediğini bilmelisiniz . Teknoloji devi, bu desteği yalnızca Apple Watch Series 7, Apple Watch Series 8 ve Apple Watch Ultra için yayınladı. Apple'ın açıklamasına göre giyilebilir cihazınızın pilini yaklaşık 45 dakikada %0'dan %80'e şarj edebilirsiniz.

Giyilebilir cihazınızı daha hızlı şarj etmek için bir Apple USB-C Manyetik Hızlı Şarj Kablosuna ihtiyacınız vardır . Ancak bu kabloyu Saatinizin kutusunda bulabilirsiniz. Bu kabloya sahip değilseniz, üçüncü taraf bir mağazadan ayrı olarak satın alabilirsiniz. Kablo 1 m uzunluğundadır ve 29 ABD Doları'dır. Kabloyu alırken A2515 model numaralı olanı almalısınız.



Apple, 5 W veya daha yüksek USB Güç Dağıtımını destekleyen herhangi bir USB-C güç adaptörünün Apple Watch'u daha hızlı şarj etmek için kullanılabileceğini belirtiyor.

Apple Watch'ınızı hızlı şarj etmek için neye ihtiyacınız var?
Apple 18W, 20W, 29W, 30W, 61W, 87W veya 96W USB-C Güç Adaptörü
5 W veya üzeri USB Güç Dağıtımını (USB-PD) destekleyen benzer bir üçüncü taraf USB-C güç adaptörü.


Keyifli Forumlar Dilerim.






[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:16.