şekersiz güllaç
5 yaprak güllaç yaprağı 12 adet hurma 1 litre süt 8 tam ceviz Hazırlanışı: Hurmaları sıcak suda biraz yumuşatın yumuşayınca 1 bardak sütle blender ile pürüzsüz kıvama gelinceye kadar karıştırın. Kalan sütü de ekleyip ısıtın. Güllaç yapraklarını tek kat dizip üzerine 1-2 kepçe kadar süt döküp sonra tekrar bir kat daha güllaç yaprağı dizin. 3 kat olunca dövülmüş ceviz içlerini bu kata serpiştirin ve daha sonra kalan güllaç yapraklarını da tekrar kat kat dizin. Kalan sütü üzerine dökün, buzdolabında 1-2 saat bekletin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:41. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.