IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Tatlılar (https://www.ircforumu.org/tatlilar/)
-   -   Yılbaşına Özel San Sebastian cheesecake (https://www.ircforumu.org/tatlilar/72496-yilbasina-ozel-san-sebastian-cheesecake.html)

Ada 05 Aralık 2022 14:54

Yılbaşına Özel San Sebastian cheesecake
 
San Sebastian cheesecake


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yılbaşı tatlıları arasında favorimiz olan San Sebastian cheesecake ile devam edelim! Konu cheesecake tarifleri olur da San Sebastian’dan bahsetmemek olur mu? San Sebastian cheesecake için fırını 190 dereceye ayarlayın. 1.5 su bardağı toz şekeri ve 500 gram krem peyniri büyük bir karıştırma kasesine alın, güzelce çırpın. Ardından bir yumurta ilave edin ve çırpmaya devam edin. Her yumurta için bu işlemi uygulayın. Bir yumurta ekleyin, güzelce çırpın. Ardından 3 yumurtayı da tek tek ilave ederek karışıma yedirin. 2 su bardağı kremayı ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Dilerseniz bu aşamada vanilya aroması da ekleyebilirsiniz. Son olarak 2 yemek kaşığı unu da karışıma ilave edin. Orta boy kelepçeli kalıbı yağlayın ve pişirme kağıdıyla kaplayın. Cheesecakeinizi 45-60 dakika kadar fırınlayın. Ardından fırının kapağı hafif açık şekilde 30 dakika dinlendirin.
Fırından çıkardığınız cheesecake’i oda sıcaklığında dinlendirin ve en az 8 saat buzdolabına kaldırın. İşte bu kadar kolay, afiyet olsun!

AntepLi 05 Aralık 2022 15:03

Saç Kavurma Yada Kebap
Harici Bize Gelmez


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.