IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Sunucu Radyoları DJ İlanları Sunucu radyolarına dj alımları ilanlarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By RüzgarKaya

 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2021, 12:41   #1
Kayıtlı Üye
RüzgarKaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kaliteli Düzenli Sistemli Radyo Var mı ?

Merhaba.

17 yıl sonra son verdiğim ulusal ve yerel radyo serüvenime, geleceğin iletişim aracı olan dijitalde devam etme kararı aldım ancak şu 1 yıl süre zarfında ziyaret ettiğim siteler ve iletişim kurduğum kişilerin genelde amacının sohbetten ziyade kadınsa erkek erkekse kadın ayarlamak olduğunu farkettim ki bu normal hayatta da var. Neticede o PC yi yada Mobili kullanan insan canlısı. Keza beni derinden yaralayan bir unsur; Bu sitelerde sam adı verilen programı kurup, mikrofonlu kulaklık temin edip biraz da müzik arşivi yapanların geneli de maalesef bu amacı taşıyan kişiler. Bunların yanı sıra, Daha DJ ile Radyo Programcısının tanımını bilmeyenler bu ucuz ve basit yöntem ile kendilerine DJ tanımı koyar olmuşlar ki birde genelde bu terim kullanılıyor şeklinde saçma sapan mazeretler üretmeyi beceri adlediyorlar.

Uzun lafın kısası şu ana kadar hangi siteye gittiysem, sosyal medya yönetimi, web grafik tasarımı, prodüksiyon seslendirme jingle teaser, radyocu eğitimi gibi yeteneklerim deneyimlerim tecrübelerim bilgi birikimim nedeniyle fazlalık olarak görüldüm ve sömürüldüm taleplere maddi çıkar gözetmeksizin iyi niyetimle yaklaştım ki maddi manevi sömürüldüm

Artık buna dur diyebilmek amacıyla öncelikle, Kadına Doğaya Çocuğa Hayvana ve sonrasında Emeklere saygısı olan, aklı başında insanların bir araya geldiği , sitede zaman geçirirken amacı dolu sohbet ederek birbiriyle bilgi paylaşımı yapabilme becerisi olan, deneyim tecrübelerini menfaat gözetmeksizin birbirine aktarabilen, düzenli sistemli hedefleri olan , kibirden egodan uzak olup İNSAN sıfatının hakkını verebilen, gelişime açık devamlı başarı odaklı olan bir site yada radyo varsa kendimi orada görmek , tüm deneyim tecrübelerimi bilgi birikimimi orada kullanmak ve alt yapım ile güzel yayınlar yaparak emin adımlarla yoluma yürümek istiyorum.

Bu bağlamda site ve radyo sahipleri benimle iletişim kurmalarını rica ederim.

Bilgilerim :

Program adı : Rüzgar Kaya Show
Stüdyo : Kendime ait
Program gün saatleri : 12:00 den sonrası ve Genelde akşamları
Program formatı : Eğlence. 2 saat süre zarfında, gündeme dair konuların mizahi olarak dinleyiciye aktarılması, dinleyici ile canlı yayında sohbet, konuk sanatçıların ağırlanması, canlı müzik.







Teşekkürler. İyi günler.
IneGoL bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:24.