IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Cadi

 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2022, 14:47   #1
IRC Operator
Cadi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (1) SohbetKeyFim`de Edebi Dostluk

Bundan önce kalemim hep yanlış yapanlara yazılar yazdı. Şimdide kalemim bacılarıma dostlarıma ve can dediklerime yazmak istedi bakalım neler diyecek. Neler dökülecek.


Yıllardır bana bacı kardeş hatta can oldular. Sohbetleriyle dostluklarıyla acıları mutlulukları paylaşmaları ile canımdan öte can oldular. Yıllardır dostluğumuz kardeşliğimiz aile oluşumuz birbirimize olan bağımız kıskanıldı. Bu yüzden hep daha güçlü ve daha güzel oldu dostluğumuz kardeşliğimiz.


Şimdi sizin huzurunuzda başta AbC mm DideM mm olmak üzere bütün dostlarıma kardeşlerime teşekkür ederim. İyiki varlar iyiki tanımışım iyiki canım olmuşlar.


Ama bende herzaman yerleri değerleri farklı olan 4 bacım var onların hakkını asla ödiyemem en zor animda yanımda oldular. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm ve @LaL mmm siz bende çok özel ve farklı bir yerdesiniz ve size olan sevgim bambaşka. Her anımda hep yanımda olup desteğinizi hiç esirgemediniz.


Birde teşekkür edeceğim hakkını ödeyemiyecegim bir abim var @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abim öz abim olsa ancak bukadar severdim. Herzaman desteği ve abiliyiyle yanım oldu. Hakkını asla ödiyemem onunda.


Dostluğun kardeşliğin arkadaşlığın ne güzel şeyler olduğunu asla unutturmadıkları için hep yanımda olup destek oldukları için hepimizin önünde onlara ve sohbetkeyfim ailesine teşekkür ederim
AbC bunu beğendi.
 
Alt 13 Kasım 2022, 15:10   #2
AbC
AbC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmm kalemine sağlık kuzum. bizde seni seviyoruz. iyi günde kötü günde yanımda olduğun için bende sana teşekkür ederim.

 
Alt 14 Kasım 2022, 18:18   #3
IRC Operator
Cadi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
AbC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmm kalemine sağlık kuzum. bizde seni seviyoruz. iyi günde kötü günde yanımda olduğun için bende sana teşekkür ederim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm okuyan yüreğine sağlık
Siz benim hep iyikimsiniz herzaman canım bacım olacaksınız kim ne derse desin hep yanınızda olucam

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:28.