IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Nisan 2024, 09:30   #1
Standart Yetişkinlere Yönelik Yeni “Ninja Kaplumbağalar” Uyarlaması “The Last Ronin” Filmi Geliyor

Ninja Kaplumbağalar: The Last Ronin filmi için hazırlıklar başladı. Ünlü seri, ilk defa R-Rated olarak perdeye taşınacak.



Ninja Kaplumbağalar: The Last Ronin filmi yolda. Live-action formatta beyaz perdeye taşınacak yapım, ünlü Teenage Mutant Ninja Turtles markasının yetişkinlere yönelik ilk sinema macerası olacak.

Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) serisi macerasına ilk defa 1984 yılında çizgi roman sayfalarında başladı. Zamanla çizgi diziler, filmler ve video oyunlarla kapsamlı bir popüler kültür ürünü hâline gelen seri beyaz perdeye son olarak 2023’te Mutant Kargaşası ile konuk oldu.

Şimdi ise 2020 – 2022 yılları arasında 5 sayı hâlinde IDW Publishing tarafından yayımlanan çizgi roman serisi Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin beyaz perdeye taşınacak.



Ninja Kaplumbağalar’ın ilk R-rated (yetişkinlere yönelik) sinema serüveni olacak film, aynı zamanda live-action formatında kurgulanacak. Bahsi geçen çizgi roman serisi daha önce aksiyon ve RPG türlerini buluşturan bir video oyuna da kaynaklık etmişti.

Ninja Kaplumbağalar: The Last Ronin Filmi Distopik Bir Gelecekte Geçecek

Popüler Ninja Kaplumbağalar hikâyelerinden farklı olarak The Last Ronin serisi karanlık bir gelecekte geçiyor. Yapımcı Walter Hamada, live-action bir adaptasyon için çalışmalara başlamış durumda.

Hamada daha önce Warner Bros. adına DC Comics’in film uyarlamalarında görev almış, sonrasında ise Paramount’un korku filmlerinde çalışmıştı.

The Last Ronin filminin senaryosunu yakında vizyona girecek aksiyon filmi Boy Kills World’ün de senaristliğini üstlenen ve Child’s Play’in 2019’da tarihli yeni macerasını kaleme alan Tyler Burton Smith yazacak.

Ninja Kaplumbağalar serisi bu sene 40. yıldönümünü kutluyor. Hakları Paramount Global’da olan marka, hem Mutant Kargaşası’nın devamıyla hem de farklı TMNT serileriyle izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdürecek.



The Last Ronin çizgi romanları, Tom Waltz ve TMNT’nin ortak yaratıcısı Kevin Eastman tarafından yazıldı. Serinin çizimleri ise Eastman, Esau, Isaac Escorza ve Ben Bishop’a aitti.

Karanlık tonlara sahip bu macera, ana serinin başkötüsü Shredder’ın torunu Oroku Hiroto’nun robotik ninjalardan oluşan bir orduyla New York’u yönettiği bir gelecekte geçiyor. Dört kaplumbağadan üçü ve kaplumbağaların akıl hocası Splinter’ın Oraku’nun elinde öldüğü hikâye, hayatta kalan tek kaplumbağanın intikam öyküsünü takip ediyor. Son Ronin olarak anılan kaplumbağanın kimliği ise hikâyenin yarısına dek sır olarak saklanıyor.

The Last Ronin için henüz bir vizyon tarihi ya da oyuncu kadrosu detayı paylaşılmadı.

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:05.