IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Şiirler - Güzel Sözler Beğendiğiniz yazı, şiir ve güzel sözlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 Post By Ecem12
  • 1 Post By Tutsaq

 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2021, 00:03   #1
BekLentiLer Üzer BekLemeyin
Ecem12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Caizmi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Zamanında bir kız sevmiştim hala seviyorum adı Gül çiçek, Çok güzel biriydi, Dinine düşkün Başörtülü bir kızdı. Karşı apartmanda oturuyordu, Balkonları bizim camın en köşesinden Biraz da olsa görünüyordu, Her akşam gölge gelince Balkonda kitap okurdu Saatlerce, bazen Kur’an okuduğuna da şahidim, Sesi de çok güzeldi, Çok’u ve güzeli sadece gül çiçek için Yan yana kullanabilirim bir gün

Cesaretimi toplayıp karşısına çıktı bakkaldan eve dönüyordu, Elinde poşetler, centilmenlik yapayım alayım dedim, Yardımcı olmama izin vermedi, ”Sizinle konuşmak istiyorum dedim Sadece 10 dakika biraz Lütfen”, başını öne eğdi, Yüzüme bakmıyor, Gözlerinin gözlerime dokunduğunu hiç görmedim hiç hissetmedim nasıl Bir titreme, ”ne oldu ne amaçla dedi”, ”Size aşığım dedim” , çıkı verdi ağzımdan, Belki biraz daha ağırdan almalıydım hoşlandım desem belki de olacaktı bu iş Aşığım deyince korktu tabi, ”Sizinle konuşamam Caiz değil dedi” ”lütfen çekilin önümden”, ”Caiz mi O ne demek”, ”Ek olarak bu soruyu sorduğunuz için bile aşkınıza karşılık vermem”, Gitti.

Yine uzaklardan seyretmeye tahammül edecektim, Gitti, Sesini özleyecektim gitti, Ne de güzeldi gidişi, Acaba ne kastetmişti, Caiz ne demekti. Farklı bir dilden konuşuyordu.

Ertesi gün sokaktan taşınacağını öğrendim, Ailesiyle birlikte Yalova’ya yerleşiyorlarmış, Emekli olmuş babası, Daha sakin bir şehirde, Daha sakin bir hayat istiyormuş. Üzüntüden öldüm sandım bıçağı alıp tenimi değdirince hala nefes aldığımı anlamam uzun sürmedi, Annem görünce intihar ediyorum sanıp ağladı ama ben ona sarılıp Teselliye başladım hemen, yanlış anlaşılmaya Mahal yok, Gitti anneciğim…, Gitti göremeyeceğim onu bir daha, Gitti…, Onunla evlenemeyeceğim, Gitti Anne gitti…, Ya unutursam…

Merak içi mi değişti, internetin başına geçtim ve Caiz ne demek onu araştırdım, Caiz; Genel olarak, Ruhsat verilmiştir, Günah değildir manasındaymış, Bizim onunla konuşmamız günah mı yani.

Günler geçti araştırmalarım sonunda kalbimi Allah sevgisi kapladı, Bir ayetin ortasına düştüm Ve Kendimi oradan Kurtarmak istemedim. Kalpler Allah’ı anmakla mutmain olur Rad suresi, Sureler ezberleyip, Abdest almayı öğrendim, Namaz kıldım, Kur’an okudum, Gülümsedim sadaka dağıttım, Her şey çok hızlı ilerliyordu, Anladım ki Allah’ın yolunda bekleme yoktu..

Aylar sonra bir camiden çıkarken, Gül çiçeği rastladım Ayaklarım titredi durdum, Allah dedim içimden onlarca kes Allah dedim, Kaç saniyede bir Allah denile bilirdi, Ona bakmamalıydım, Göz zinası İslam’da haramdı. Ayaklarımla temas kurdum Yürüyüp Evimin yolunu tuttum. Akşam annem geldi Beni görücü usulü bir kızla tanıştırmak istediğini söyledi, Onunla evlenirsem Çok iyi bir yuvam olurmuş, Ahlaklı Güzel ve şefkatli bir eş, Gül çiçeği unutmanın sağlıklı bir yöntemi idi belki de, Tamam dedim, Olsun, Kabul.

Odadan içeriye girdim Mavi bir elbise içinde Başörtülü bir kız Arkası dönük duruyordu, Selamünaleyküm, Aleykümselam dedi, Yüzünü bana çevirdi, Artık Caizdir Konuşabiliriz..
Tutsaq bunu beğendi.
________________


Bir Defa Aldatan Kisiyi Affedersen, Seni Yine Kullanir;
Çünkü Ihanet Bir Ruh Hali Degil, Karakterin Dökülüş Biçimidir.
 
Alt 22 Temmuz 2021, 00:09   #2
SuS Ve DinLe
Tutsaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emegine SagLik

Ecem12 bunu beğendi.
________________

ßeni ßenden ögRen Herkeze Ayni DegiLim
 
Alt 22 Temmuz 2021, 00:10   #3
BekLentiLer Üzer BekLemeyin
Ecem12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Tutsaq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emegine SagLik
Eyw Tutsaq

________________


Bir Defa Aldatan Kisiyi Affedersen, Seni Yine Kullanir;
Çünkü Ihanet Bir Ruh Hali Degil, Karakterin Dökülüş Biçimidir.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:47.