IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Efrasiyab

 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mart 2022, 23:55   #1
Kayıtlı Üye
Efrasiyab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart The Batman, Pandemi Döneminin En İyi Açılış Yapan İkinci Filmi Oldu

The Batman, pandemi döneminde en iyi açılış yapan ikinci film oldu. Robert Pattinson’ın başrolünde yer aldığı film, hafta sonunda 128 milyon dolar kazandı.



Uzun süredir beklenen The Batman filmi geçen hafta izleyici ile buluştu. Matt Reeves’in yönettiği ve Robert Pattinson’ın başrolünde yer aldığı yapım 128 milyon dolarlık gişe geliri ile pandemi döneminde Spider-Man: No Way Home’dan sonra en çok kazanan ikinci film oldu.

İzleyiciler tarafından uzun yıllardır beklenen The Batman, açılış hafta sonunda ilgiyle karşılandı. Warner Bros.’un yapımcı koltuğunda yer aldığı ve ödüllü oyuncu Robert Pattinson’ın Kara Şövalye’yi canlandırdığı eser, yapımcılara 200 milyon dolara mâl olmuştu. Yaklaşık üç saate yaklaşan gösterim süresi, Batman’i farklı bir oyuncunun canlandırması ve diğer Batman yapımlarından farklı bir hikâye örgüsünü takip etmesi sebebiyle filmin, izleyicilerden farklı bir tepki alabileceği düşünülüyordu. Fakat beklenilen olmadı ve The Batman sinema dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Beyaz perdeye geldiği ilk haftada 128,5 milyon dolarlık gişe geliriyle yapımcıların yüzünü güldürdü. Böylelikle Marvel’ın büyük ses getiren Spider-Man: No Way Home filminden sonra pandemi döneminin en iyi açılış yapan ikinci yapımı olarak listede yer almayı başarıyor.

Pandemi döneminden sonra 2021 yılı Warner Bros. için pek başarılı geçmemişti. The Matrix Resurrections büyük beklentilerle beyaz perdeye gelmiş ancak gişede beklenilen başarıyı elde edememişti. Bununla birlikte film eleştirmenlerden olumlu yorumlar alamamıştı ve şirket, ortak yapımcı Village Roadshow ile davalık olmuştu. Buna rağmen 2022’nin ilk yapımları arasında yer alan The Batman şimdiden şirketin yüzünü güldürmüş durumda. Warner Bros. Dağıtım Yöneticisi Jeff Goldstein filmin başarısı ardından şunları söyledi:

“İnsanların filmi nasıl kucakladıklarını görmek mutluluk verici. Film üç saat olunca insanlar bu yapımı izlemek için özellikle vakitlerinden ayırdılar. Bu büyük ekran uyarlamaları için iyi bir şey. Dedikoduları güçlendirir.”

Matt Reeves’in yönetmenliğini yaptığı filmde Batman’i canlandıran Robert Pattison’ın yanı sıra Catwoman rolünde Zoë Kravitz, The Penguin rolünde Colin Farrell, suç dehası The Riddler rolünde Paul Dano ve Alfred Pennyworth rolünde ise Andy Serkis gibi yıldız isimler yer alıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
BuLuT' bunu beğendi.
________________

sei dolorosamente bella
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:39.