IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Ocak 2023, 19:51   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Samsung, 200MP ISOCELL HP2 sensörünü duyurdu

Samsung, yeni 200 MP ISOCELL görüntü sensörünü yaklaşan amiral gemisi lansman etkinliğinden hemen önce duyurdu. Ayrıntıları kontrol edelim.



Bugün Samsung, telefon ve kamera teknolojilerinde yeni bir büyük değişikliği duyurdu. Güney Koreli şirket, bugün ISOCELL HP2 adlı la test 200 Megapiksel Görüntü Sensörünü tanıttı. Resmi web sitesine göre Samsung, amiral gemisi akıllı telefonlarda Üstün Yüksek Çözünürlük deneyimi için yeni görüntü sensörünü duyurdu. Bu duyuru sayesinde, gelecek amiral gemisi Galaxy cihazları hakkında birkaç detay elde edebiliyoruz. İşte 200MP ISOCELL sensör ile ilgili detaylar .

200MP ISOCELL sensörü Galaxy S23 Ultra'da başlayabilir

Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da yaklaşan Galaxy S23 Ultra'nın yonga seti ve kamera gibi teknik özellikleri hakkında birkaç detaya sahibiz. Yeni görüntü sensörünün açıklamasından, yeni amiral gemisi S23 Ultra'nın en yeni 200 Megapiksel ISOCELL HP2 sensörüne sahip olacağını anlıyoruz.



Yeni 200MP ISOCELL sensör, Tetra2pixel adı verilen en yeni piksel gruplama teknolojisiyle birlikte gelir. Düşük aydınlatmalı ortamlarda, HP2, 1,2μm piksel ve 50MP çözünürlük için 4'e 1 veya 2,4μm piksel ve 12,5MP sonuç görüntüsü için 16'ya 1 gruplayabilir. Tam 8K video, 4'e 1 gruplama ve 1,2 μm piksel ile desteklenir. Duyurulara göre HP2, HP3'ün iki katı ve 100MP HM3 sensöründen %50 daha iyi olan doğal 200MP çözünürlüğünde 15 fps'lik seri çekimler yapabiliyor.

Samsung, Newsroom'da şöyle diyor: "ISOCELL HP2, 108MP ana akıllı telefon kameralarında yaygın olarak kullanılan bir sensör boyutu olan 1/1.3" optik formatta 200 milyon 0,6 mikrometre (μm) piksel barındırıyor. Bu, tüketicilerin cihazlarında daha büyük kamera darbeleri olmadan en yeni üst düzey akıllı telefonlarda daha da yüksek çözünürlüklerin keyfini çıkarmasını sağlıyor.”



Samsung Electronics Sensör İş Ekibi Başkan Yardımcısı JoonSeo Yim, "Yeni ufuklar açmaya ve genişleyen ultra yüksek çözünürlüklü sensör pazarındaki varlığımızı sağlamlaştırmaya devam edeceğiz" diyor. Yeni Samsung ISOCELL HP2 seri üretime girmiş olsa da, 1 Şubat'ta Samsung Galaxy S23 Ultra'da piyasaya sürülmesini bekliyoruz.




Keyifli Forumlar



Alıntıdır:
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:12.