IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2023, 16:21   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Samsung Galaxy Watch 4 serisine kamera kontrol özelliği geliyor!

Samsung Galaxy Watch 4 serisine kamera kontrol özelliği geliyor!

Yeni Samsung Galaxy Watch 4 güncellemesi, kamera kontrol ve daha fazla özellikle birlikte geliyor. İşte detaylar!



Günümüzde pek çok akıllı saatin temel ikonik özelliği, saatinize dokunarak telefonunuzdan uzakta fotoğraf çekme oluyor. Birkaç gün önce yakınlaştırma kontrollerinin eklenmesiyle birlikte bu özellik geliştirildi. Şimdi ise Galaxy Watch 4 kullanıcıları da kamerayı kontrol etme özelliğine kavuşuyor.

Galaxy Watch 4 serisine kamera kontrol özelliği için One UI 5.1 güncellemesi gerekiyor


Samsung, kullanıcılara akıllı saatteki yakınlaştırma kontrollerine erişim sağlamak için bu ayın başında bir güncelleme duyurdu. Duyurudan kısa bir süre sonra ise Galaxy Watch 5 için gelen güncelleme bu özelliği getirdi. Şirket şimdi Galaxy Watch 4 için benzer bir güncelleme yayınlamaya başladı.



Güncelleme, Camera Controller uygulamasını kullanarak yakınlaştırma kontrollerini ayarlama imkânı sağlıyor. Böylece Galaxy Watch 4’ünüzün ekranını yakınlaştırıp uzaklaştırarak ya da sadece çerçeveyi döndürerek kameranın yakınlaştırmasını değiştirebilirsiniz.

Bu özelliği kullanmak için Galaxy akıllı telefon için piyasaya sürülmemiş olan One UI 5.1’i çalıştırmanız gerekiyor. One UI 5.1 güncellemesi ise şirketin 1 Şubat’taki etkinliğinden birkaç gün sonra yayınlanacak.

Bunların yanı sıra güncelleme yeni bir cihaz teşhis aracı ve bazı düzeltmeler getiriyor. Yeni teşhis aracı, akıllı saatinizin pil durumu, ekran, hoparlör ve şarj etme gibi bileşenlerinin istendiği gibi çalışıp çalışmadığını kontrol etmenizi sağlıyor. Bunun için de akıllı telefonunuzdaki Samsung Üyeler uygulamasını kullanmanız gerekiyor.



Galaxy Watch 4 serisi için yeni yazılım güncellemesi, R80XXU1GWA3 sürümü taşıyor. Ayrıca 329 MB indirme boyutuna sahip. Bu güncelleme, Ocak 2023’teki güvenlik yamasını Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic’e getiriyor. Aynı zamanda yeni güncelleme, Galaxy Wearable uygulamasındaki güncellemeyle geliyor.






Alıntıdır:
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:07.