IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Samsung (https://www.ircforumu.org/samsung/)
-   -   Samsung Galaxy S21 için Android 12 dopingi! (https://www.ircforumu.org/samsung/1306-samsung-galaxy-s21-icin-android-12-dopingi.html)

Ottoman 23 Haziran 2021 23:35

Samsung Galaxy S21 için Android 12 dopingi!
 
Google, geçen ay yıllık geliştirici konferansı sırasında yeni Android 12 işletim sisteminin ilk beta sürümünü açıkladı. Son zamanlarda şirket, belirli markaların akıllı telefonları için mevcut olan beta 2 güncellemesini kullanıma sunmaya başladı. Şirket şimdi Samsung Galaxy S21 serisi için Android 12 üzerinde çalışıyor

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şimdi, Max Weinbach’tan gelen yeni bir rapor, Samsung’un Galaxy S21 serisi akıllı telefonlar için Android 12 üzerinde çalışmaya başladığını iddia ediyor. Android 12′nin hala beta sürümünde olması ve resmi sürümün Eylül ayında bekleniyor olması dikkat ise çekici bir ayrıntı. Güney Koreli devden güncelleme için resmi zaman çizelgesi henüz bilinmemekle birlikte, Samsung’un Android 12’yi özel kullanıcı arayüzünün yeni bir sürümü olan One UI ile piyasaya sürmeye başlaması bekleniyor.

Samsung’un Ekim veya Kasım aylarında Samsung Geliştirici Konferansı’nı (SDC) düzenleyeceği bildiriliyor, ancak geçen yıl herhangi bir gösterge varsa, kullanıcılarının Android 12 tabanlı One UI 4.0 için o kadar uzun süre beklemesi gerekmeyecek. İlk geliştirici beta, Ağustos ayında bir ara gelecek.

Galaxy S21 serisi akıllı telefonlar, şirketin amiral gemisi serisindeki en yeni serisi ve telefonların üç yıl boyunca güncellenme garantisi var. Şirket, Galaxy S serisinde Android 12’den Galaxy S10’a ve Galaxy S20 serisini de piyasaya sürecek. Android 11, Galaxy S20 serisiyle birlikte sunulmaya başlandı ve bu nedenle Güney Koreli devin Samsung Galaxy S21 serisiyle Android 12’yi piyasaya sürmeye başlaması mantıklı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.