IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Ozi

 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Haziran 2021, 01:02   #1
Ozi
M.K.A
Ozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Galaxy Z Flip 3 üretim bantlarında yerini aldı

Samsung'un katlanabilir telefon ailesinin yeni üyesi olacak olan Galaxy Z Flip 3 ile ilgili heyecanlandıran haber geldi.

Katlanabilir telefon pazarının önemli bir bölümü Samsung’un elinde. Samsung, katlanabilir telefonların potansiyelini iyi bir şekilde değerlendiriyor. Şu ana kadar şirketten iki katlanabilir telefon serisi gördük; Z Flip ve Z Fold. İkiye katlanır olan Z Flip ailesinin yeni üyesi Galaxy Z Flip 3, raflarda yerini almadan önceki son aşamada.

Galaxy Z Flip 3 üretime girdi

Bu ayın başlarında telefonun üretime girdiğine dair haberler duymuştuk fakat bu haberler güçlü bir kaynaktan gelmiyordu. Bugün FrontPageTech’in doğruladığına göre Samsung’un yeni katlanabilir telefonu üretim bantlarında yerini almış.

Samsung henüz yeni telefonu ile ilgili bir detayı doğrulamadı. Şu ana kadar duyduğumuz hiçbir bilgi resmi onay taşımamakta. Resmi bir doğrulama gelmemiş olsa da bu cihazın tanıtım videosu ve afişlerinin sızdırıldığına tanık olmuştuk. Bu yüzden pek de az detaya sahip sayılmayız.




Galaxy Z Flip 3 özellikleri ne olacak?

Üst segment bir telefon olacak olan Z Flip 3’ten, Snapdragon 888 işlemcisini bekliyoruz. Amiral gemisi telefonlarda bu işlemci kullanılıyor ve aynısını bu telefondan bekliyoruz. Bununla birlikte telefonda 128GB ve 256GB olmak üzere iki depolama seçeneği olacak. Telefon kutusundan çıktığında Samsung’un en güncel kullanıcı arayüzü olan OneUI 3.5‘i görmeye de kesin gözüyle bakıyoruz.


Özetlemek gerekirse, Samsung’un yeni katlanabilir telefonu daha büyük bir ekrana, daha büyük bir bataryaya ve daha performanslı bir işlemciye sahip olacak. Fiyatının ise 999 dolardan başlayacağı söyleniyor.



ALINTIDIR
BoSs bunu beğendi.
 
Alt 20 Haziran 2021, 11:09   #2
...HÜKÜMSÜZ...
BoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emeğine sağlık kardeşim

________________

Yaşadığım kayıplarda kazancımdır. Ben asla kaybetmem.



İLLEGALİ SEVİN



E-İMZALIDIR


www.İrcForumu.org
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:52.