IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Sağlık Haberleri Güncel Sağlık Haberleri.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2022, 22:54   #1
ßen KaßusLar iLe Büyüdüm HayaL Etmek Ne Haddime?
CeZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Koronavirüs verileri artık günlük değil, haftalık yayınlanacak

Vaka sayılarının üst üste binin altında gerçeklemesinin ardından koronavirüs tablosunda da değişikliğe gidildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük yayınlanan koronavirüs tablosunun bugünden itibaren haftalık olarak paylaşılacağını duyurdu.
Türkiye'de 3 gün üst üste vaka sayılarının binin altına kalmasıyla birlikte hastaneler hariç tüm alanlarda maske zorunluluğu kaldırıldı. Normal hayata dönüşte önemli bir adım olarak kabul edilen maske yasağının kaldırılmasının ardından günlük yayınlanan koronavirüs tablosunun da artık haftalık olarak paylaşılacağı açıklandı.


ARTIK HAFTALIK OLARAK YAYINLANACAK
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide koronavirüs tablosunun paylaşımına ilişkin alınan yeni kararı duyurdu. Koca açıklamasında "Bugüne dek günlük olarak yayınlanan Covid-19 Tablosu, 1 Haziran'dan itibaren haftalık olarak, yine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresi üzerinden yayınlanacak." ifadelerini kullandı.

DÜN 946 VAKA TESPİ EDİLDİ
Sağlık Bakanlığı, 31 Mayıs'ın Koronavirüs Tablosu'nu "covid19.saglik.gov.tr" adresinden paylaştı. Buna göre, geçtiğimiz gün 128 bin 854 Kovid-19 testi yapıldı, 975 kişinin testi pozitif çıktı, 4 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı ise 946 oldu. Türkiye'de bugüne kadar uygulanan aşı miktarı 147 milyon 734 bin 958 doza yükseldi.
________________

Aşk]Çok Kısa Unutması Neden Uzun?
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:20.