IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Rüya Tabirleri Gördüğünüz rüyaların cevapları burada! tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Eylül 2021, 13:06   #1
Kayıtlı Üye
Keystone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Rüyada yılan görmek ne anlama gelir? Rüyada çok sayıda yılan görmek,rüyada siyah- kara yılan görmek,ölü yılan görmek ne anlama gelir?

Rüyada yılan görmek ne anlama gelir? Rüyada çok sayıda yılan görmek,rüyada siyah- kara yılan görmek,ölü yılan görmek ne anlama gelir?




Rüyada ölü yılan görmek hep rüya sahibi etrafında dolanan onun zayıf noktalarını düşünüp onu küçük düşürmeye çalışan, suçsuz yere günahını alan, rüya sahibi hakkında ileri geri konuşan kişilerin varlığına işaret eder.


Rüyada yılan görmek



Rüyalarımız bilinçaltımızın bize anlatmak istediği şeylerin sembolize edilmiş halidir, bu nedenle her bir rüyayı yorumlarken yine dönüp kendimize o an içinde bulunduğumuz psikolojik ortama bakmamız her zaman daha sağlıklı olacaktır.Bu durum tehlikeli veya iyileştirici olabilir; yılan hem olumsuz (kötü düşünceler, korku, endişe, bir şeyden kaçma) hem de pozitif (dönüşüm, yenilenme, büyüme veya yeniden doğuş) sembolize eder.Rüyada yılan kovalaması, gereksiz endişeleriniz olduğuna işaret ediyor.Rüyada renkli yılan görürseniz, sizi tehlikeye atabilecek herhangi bir şeyden kaçının.

Genellikle rüyada yılan görmek düşman ve hastalığa işaret eder.Eğer rüyanızda gördüğünüz yılanlar engerek,boğa gibi zehirli yılan türlerinden ise buda tehlikeli düşmanlara işaret eder.Dikkatli olmanız gerektiğini bu rüyadan çıkarabilirsiniz.Eğer gördüğünüz rüyada yılan evin içindeyse bu evin içinde ki düşmana işarettir.Burum zaman zaman eş ile de yorumlanabilir, dikkatli olunması ve kişinin o kişiye sırtının çok dayamaması gerektiğine işarettir.

Rüyada çok sayıda yılan görmek



Özetle rüyada çok sayıda yılan görmek, birçok sorun, endişe veya engele işaret edebilir. Rüyanızda çok sayıda yılan görüyorsanız veya yılanlarla çevrili iseniz, sanki sizin için çok fazla ya da omuzlarınızda ağır bir yük varmış gibi hissettiğiniz bir yaşam aşamasında olabilirsiniz. Hayat yolculuğunuz tuzaklar, engeller ve tehlikelerle dolu olabilir ve nasıl kaçacağınızı bilmiyorsunuz.

Rüyada siyah- kara yılan görmek



Rüyada siyah yılan ile ilgili bir şey görmek, sembolik olarak zor durumlara işaret edebilir.Kara yılanların hayalleri iyi bir şey öngörmez. Bu durumda, yılan karşı karşıya olduğunuz veya karşılaşacağınız engeli sembolize eder. Bir kara yılan hayal ediyorsanız, herhangi bir tartışmayı, anlaşmazlığı önlemek ve şüpheli sözleşmeler imzalamamak daha iyidir.

Rüyada ölü yılan görmek



Rüyada ölü yılan görmek rüya sahibinin etrafındaki bazı fitne veren kişilere işarettir. Rüyada ölü yılan görmek hep rüya sahibi etrafında dolanan onun zayıf noktalarını düşünüp onu küçük düşürmeye çalışan, suçsuz yere günahını alan, rüya sahibi hakkında ileri geri konuşan kişilerin varlığına işarettir.

Alıntıdır.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:53.