IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Rüya Tabirleri Gördüğünüz rüyaların cevapları burada! tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2021, 16:43   #1
Kayıtlı Üye
DeLLy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (1) Rüyada kaynana görmek ne anlama gelir?

Rüya tabirleri arasında en çok görülen tabirlerden birisi rüyada kaynana görmek oldu. Vatandaşlar rüyada kaynana görmek ne anlama geliyor araştırıyor. Sizler için rüyada kaynana görmenin tüm tabirlerini paylaşacağız.


Dini rüya tabirlerini paylaşmaya tüm hızımızla devam ediyoruz. Rüyada anne, baba, kardeş görmenin yanı sıra rüyada kaynana görmek de sıklıkla görülen rüyalar arasındadır. Peki, rüyada kaynana görmek nedir? Rüyada kaynana kayınbaba görmek neye işaret eder? Rüyada vefat eden kaynana görmek ne anlama geliyor? Rüyada tüm kaynana tabirlerine yazımızdan bakabilirsiniz...

RÜYADA KAYNANA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada kaynana görmek hayırlı olarak yorumlanır. Rüyada kaynana görmek, rüyayı gören kişinin kaynanasının eğer hastaysa iyileşeceği, maddi durumu kötüyse bereket, maddi kazanca ulaşacağı anlamlarına gelmektedir. Rüyada kaynana görmek bazı tabircilere göre rüya sahibinin çevresindeki iyi kişileri, yardımsever kişileri ihmal ettiği manasını taşır. Ayrıca bu kişinin çevresinde hayırsız, kötü niyetli kişiler olabilir, onlarla yakınlaşabilir ve bu durum da rüya sahibi için sorunlara neden olabilir denilmiştir. Kısacası rüyada kaynana görmek bazı durumlara göre hayırlı yorumlanırken bazı durumlara göre ise olumsuz açıklanmıştır.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:49.