IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Rüya Tabirleri Gördüğünüz rüyaların cevapları burada! tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2021, 20:07   #1
Sirius
Elya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Rüyada ağlamak

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Rüyada ağlamak

Ağlamak, insani bir olgudur. Yaşamda üzücü olaylar karşısında ağlamak, herkesin yaşadığı bir durumdur. Kimi zaman da insanlar sevinç gözyaşları döker. Rüyalarda ağlamak ise, bu iki durumdan hareketle hem olumlu hem de olumsuz şekilde yorumlanır. Rüyayı net olarak yorumlamak için bazı detayların hatırlanması önemlidir.

Rüyada Ağlamak Nedir?

Rüyada görülen ağlama eylemi genel olarak arınmaya, sıkıntıdan kurtulmaya yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında ağladığını görmesi, sevinçli bir haber alacağına işaret eder. Bu rüya helal kazanca, borçlardan kurtulmaya delalettir. Kişiyi o güne kadar üzen bazı olayların artık son bulduğu anlaşılmalıdır.

Rüyada ağlamak, psikolojik yorum olarak kişinin bilinçaltındaki bazı sıkıntıları göstermektedir. Bu rüya, kişiyi günlük yaşamda yoran sıkıntıların bir birikimidir. Kişi rüyasında ağlayarak, bu baskıdan kurtulamaya çalışmaktadır.

Rüyada Ağlama Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ağlama eyleminin gerçekleşmesi, gelecek günlerdeki mutluluğu temsil eder. Kişinin çektiği sıkıntılar sonunda refaha ereceği anlaşılır. Bu rüya İslami yorum olarak da hayırlı şekilde açıklanır. Bir kişi rüyasında günahları için ağlamışsa, rüya onun günahlarının affedildiğini temsil eder. Bu rüya hatalardan dönmeye, yapılan yanlışları telafi etmeye işaret eder. Kişinin o zamana kadar olan yaşamında sürekli tekrarladığı hatalarından ders çıkaracağını gösterir.

Rüyada ağlamak sırasında dökülen gözyaşları, elde edilecek helal rızkı temsil eder. Bu kimse kendi çabaları sonucunda helal bir kazanca kavuşur. Bu kazanç kendisi ve ailesini rahata erdirir.

Alıntı
________________

Siyah neden gökkuşağında olmak istesin ki,
Gece tamamıyla ona aitken..
Karakalemle gökkuşağı çizmek gibiydi hayatım...
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:58.