IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Özel Günler (https://www.ircforumu.org/ozel-gunler/)
-   -   Regaip kandiliniz mübarek olsun (https://www.ircforumu.org/ozel-gunler/116422-regaip-kandiliniz-mubarek-olsun.html)

Hobby 11 Ocak 2024 18:46

Regaip kandiliniz mübarek olsun
 
🌹Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

🌹Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzellikler senin olsun. HAYIRLI KANDİLLER…

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"Regaip gecesinde yapılan dua reddedilmez, orada yapılan istiğfar kabul olunur.' (İbnu Mâce)" Bu mübarek gecede dualarımızı samimiyetle yapalım ve Yüce Allah'tan af, mağfiret ve rahmet dileyelim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"Regaip Kandili'nde yapılan duaların kabul olduğuna dair peygamberimiz (s.a.v.) şöyle buyurdu: 'Regaip Gecesi, rahmet ve mağfiret gecesidir. Allah Teâlâ, bu geceye sahip olanlara rahmet eder.' (Ebu Nuaym)"

Regaip Kandili'nde, peygamberimiz Muhammed'in (s.a.v.) şu güzel sözünü hatırlayalım: 'Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili geldiğinde, Allah Teâlâ'nın rahmet ve mağfiretiyle dolu olan bu geceyi değerlendirin.'

"Regaip Gecesi dua edenin duası kabul olur, oruç tutanın orucu makbuldür, namaz kılanın namazı kabul olur. (Deylemi)" Regaip Kandili, Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bir gecedir. Dualarımızı eksik etmeyelim, tövbe istiğfar ile Yüce Allah'a yönelelim.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ALINTI

WildCat 11 Ocak 2024 18:50

Cumlemize mubarek olsun tum dualariniz kabul olsun :sarilan

aZze 11 Ocak 2024 18:55

kandiliniz mubarak olsun

iÇRe 11 Ocak 2024 19:50

Hayırlı kandiller.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.