IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Oyun Dünyası (https://www.ircforumu.org/oyun-dunyasi/)
-   -   10 Yıllık beklenen oyun Gta 6' da yeni gelişmeler (https://www.ircforumu.org/oyun-dunyasi/110908-10-yillik-beklenen-oyun-gta-6-da-yeni-gelismeler.html)

Merve 28 Kasım 2023 13:32

10 Yıllık beklenen oyun Gta 6' da yeni gelişmeler
 
Oyun dünyasının heyecanla beklediği an nihayet geldi! Rockstar Games, GTA 6'nın resmi fragmanını Aralık ayının ilk haftasında tanıtma sözü verdi. Bu uzun süren bekleyişin ardından, oyunseverlerin heyecanı dorukta.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Rockstar Games'in geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamaya göre, GTA 6'nın resmi fragmanı Aralık ayının ilk haftalarında yayınlanacak. Büyük bir merakla beklenen bu tanıtım, 8 Aralık tarihinde düzenlenecek olan The Game Awards etkinliği sırasında gerçekleşecek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

The Game Awards, yani "Oyun Ödülleri", 8 Aralık Cuma gecesi TSİ 03.30'da başlayacak. Rockstar Games'in bu prestijli etkinlikte yer alacağı kesinleşti ve GTA 6'nın fragmanının bu önemli konferansta tanıtılması bekleniyor.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Oyunseverler, yıllardır bekledikleri bu anı kaçırmamak için heyecanla etkinliği bekliyor. GTA serisinin hayranları, yeni oyunun detaylarını ve atmosferini keşfetmek için sabırsızlanıyor. Aralık ayının ilk haftasında gerçekleşecek olan The Game Awards, oyun dünyasında büyük bir heyecana vesile olacak gibi görünüyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu gelişmelerin ardından, GTA 6'nın fragmanıyla ilgili yeni detaylar ve oyunun beklenen özellikleri konusundaki heyecan artarak devam ediyor. Heyecanla beklenen tanıtım, oyun dünyasında yeni bir çığır açmaya aday gibi görünüyor. Beklentiler yüksek, ve GTA hayranları için bu tanıtımın ne getireceğini öğrenmek için sabırsızlanıyoruz.*



Kaynak: akdenizgercek.com.tr

Minyonita 28 Kasım 2023 14:08

Grand Theft Auto San Andreas ne oynardık be .d


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.