IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Otomobil Haberleri (https://www.ircforumu.org/otomobil-haberleri/)
-   -   Elektrikli Opel Corsa Türkiye’de satışta (https://www.ircforumu.org/otomobil-haberleri/73131-elektrikli-opel-corsa-turkiye-de-satista.html)

Murat 12 Aralık 2022 16:17

Elektrikli Opel Corsa Türkiye’de satışta
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Opel, sürüş keyfiyle öne çıkan elektrikli Corsa modelini ülkemizde satışa çıkardı.

Türkiye pazarındaki elektrikli otomobil atağını Mokka-e ile başlatan Opel, sürüş keyfiyle öne çıkan elektrikli Corsa modelini ülkemize getirdi ve bu alandaki elini daha da güçlendirdi.

Corsa-e, aralık ayı itibarıyla sınırlı sayıda adetle ön satışa sunuldu. Lansmana özel olarak yeni model, Opel Türkiye’nin 17 farklı bayisinde, 1 yıllık EUREKO kasko desteğiyle, 120 bin TL için 12 ay yüzde sıfır faiz finansman kampanyası ve 1 yıllık Eşarj bakiye kampanyası ile müşterilerini bekliyor.

Elektrikli Opel Corsa neler sunuyor

AA'nın haberine göre, Opel Corsa-e’de 8 yıl/160 bin km batarya garantisi mevcut. Altıncı nesil Corsa’nın tamamen elektrikli versiyonu, 136 HP gücünde bir motora sahip ve kullanıcısına 350 km’ye ulaşan menzil sunabiliyor.

0-100 km/s hızlanmasını 8,1 saniyede tamamlayan Corsa-e’deki 50 kWh kapasiteli batarya, 30 dakikada yüzde 80’e kadar hızlı şarj edilebiliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Elektrikli Opel Corsa Türkiye fiyatı

Alman otomotiv devi, Corsa’nın elektrikli versiyonunun Türkiye fiyatlarını da açıkladı. Ultimate donanımında 839 bin 900 TL’den başlayan fiyatıyla Türkiye’ye giriş yapan Opel Corsa-e, ilk sahiplerini bekliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaynak ; EnSonHaber


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.