IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Netflix (https://www.ircforumu.org/netflix/)
-   -   Netflix'te zirveyi bırakmayan Türk filmi bu kez 83 ülkede ilk 10'da (https://www.ircforumu.org/netflix/112073-netflixte-zirveyi-birakmayan-turk-filmi-bu-kez-83-ulkede-ilk-10da.html)

Merve 07 Aralık 2023 11:00

Netflix'te zirveyi bırakmayan Türk filmi bu kez 83 ülkede ilk 10'da
 
Son yıllarda Türk filmleri ve dizilerine dünyanın pek çok farklı ülkesinde ilginin artmış durumda. Bu kez Netflix'te yayınlanan bir Türk filmi dünya çapında büyük ilgi çekiyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filmi, 24 Kasım'da Netflix'te izleyici ile buluşmuştu. Filmin yönetmen koltuğuna Gönenç Uyanık oturuyor ve hikayesi New York'ta geçiyor. Filmin senaryosunu Nuran Evren Şit kaleme aldı. Netflix'in paylaştığı rakamlara göre filme yönelik dünya çapındaki büyük ilgi sürüyor.

Film, Netflix'te yayınlandığı ilk hafta İngilizce olmayan filmler arasında dünya çapında en çok izlenen film olmuştu. İstanbul İçin Son Çağrı, ilk hafta 13 ülkede 1'nci sırada yer almış, 76 ülkede de en çok izlenen 10 film arasına girmişti.

İKİNCİ HAFTA DA ZİRVEDE

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Netflix 27 Kasım-3 Aralık haftasına ilişkin izlenme rakamlarını paylaştı. İstanbul İçin Son Çağrı ikinci hafta da İngilizce olmayan filmler arasında 1'nci oldu. Film bu kez 83 ülkede en çok izlenen 10 film arasına girmiş. 10 ülkede ise yine 1.durumda. İşte o tablo




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]/


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.