IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Temmuz 2021, 23:12   #1
BekLentiLer Üzer BekLemeyin
Ecem12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Erkek Giyim TarzLarı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Erkekler giyim konusunda son derece seçicidir. Özellikle günün büyük kısmını iş ortamında geçirdiklerinden daha özenli giyinmek ve bakımlı olmak zorundadırlar. Genel olarak iş ortamlarına uygun şekilde giyinmek isteyenler için farklı erkek giyim tarzları bulunuyor. Klasik ve spor giyim tarzları ile hem iş ortamlarına hem de gündelik ev hayatına uygun giyinebilirsiniz.

Erkeklerin yenilikçi dokunuş ile tasarlanan kıyafetler arasından seçim yapması biraz zor olabilir. Çünkü genelde erkeklerin en büyük problemi kombin sorunudur. Böyle zamanlarda tarz giyim ürünlerine yönelmek ve gerekirse hazır kombinlerden yararlanmak tereklidir. Bir erkeğin beklentisini en iyi şekilde karşılayan ürünler onların hem rahat etmesini sağlayan hem de bulundukları ortama uyum sağlamalarına destek olan parçalardır.

Genç erkek giyim tarzları genelde spor tarzda olsa da bazen klasik giyim ürünlerini harmanlayarak da kullanabilme şansına sahiptirler. Özellikle bilekte kumaş pantolonlar dar kesim yeleklerle çok hoş bir uyum ortaya çıkardığından bu tarz parçalar tüm kombin sorunlarını ortadan kaldırıyor. Önemli olan bedene uygun kıyafet seçimi yapabilmektir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Erkek Giyim Tarzı Nasıl Olmalı?

Erkek giyim tarzı farkı öne çıkaracak şekilde olmalıdır. Son derece şık duran ancak iş ortamına ya da arkadaş ziyaretlerine de uyum sağlayan parçalar tercih edilmelidir. Eğer iş ortamınız kurumsal bir şirket ise slim fit takım elbiseler son derece idealdir. Özellikle yelekli takım elbiseler ve kusursuz bağlanmış kravatlar size beklentilerin ötesinde karizmatik bir hava verebilir.

Çalıştığınız ortamda giyim kuralları biraz daha esnek ise keten pantolonlar ve kareli gömlekler giyim anlayışınızı yansıtacak parçalardır. Boru paça kot pantolonlarla keten gömlekleri de çok hoş bir şekilde kombin haline getirebilirsiniz. Nasıl tarz olunur diye soran beylerden biriyseniz öncelikle seçtiğiniz kıyafetlerin renk ve desenlerinin sizi yansıtması gerekmektedir.

Parçalar arasında renk uyumlarının bulunması ise en çok üzerinde durulması gereken konulardandır. Takım elbise seçimlerinde genelde erkekler siyah ve lacivert tonlarından pek şaşmak istemezler. Ancak iri kareli bir bordo takım elbise ceketi kumaş pantolon üzerinde son derece canlı ve dinamik bir görünüm yaratmak açısından hoş bir seçim olabilir. Standart renk kombinasyonları yerine zıtlıklardan yararlanarak kendi tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz

Özellikle açık bordo rengin kraliyeti simgelediği düşünülürse profesyonel centilmenlerin iş ortamlarında bu rengi sıkça kullanması çevrelerinde iyi bir etki bırakabilir. Hem resmi hem de gayri resmi ortamlarda bu rengi kravatla ya da kravatsız olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şık giyim erkek tarzı düşünüyorsanız aksesuar kullanımından kıyafet seçimlerinize kadar hemen her detaya gereken önemi göstermelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR : Uzun Boylu Erkek Nasıl Giyinmeli

Erkek Aksesuarları Nelerdir?

Erkeklerin stil gereksinimlerine yanıt veren ve tarzlarını tamamlamaya yardımcı olan birçok aksesuar vardır. Moda erkek giyim konusunda bu aksesuarların da mutlaka kullanılmasına özen gösterilmelidir. Bu aksesuarlar cüzdan, takı ya da saatten ibaret değildir. Kombinlerinizde sıklıkla tercih edebileceğiniz aksesuarlar şunlardır:

Tarz ve Modern Güneş Gözlükleri

Günlük kombinlerinize uygun olarak şık bir güneş gözlüğü stil ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde yanıt verecektir. Sade ve zamansız giyinmeyi seven erkekler için güneş gözlükleri vazgeçilmezler arasındadır. Yüz hatlarınıza uygun kare ya da dikdörtgen şekle sahip bir erkek güneş gözlüğünü her zaman kullanabilirsiniz. Özellikle kemik güneş gözlükleri klasik sevenlerin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.

Cep Mendilleri

Hem çok şık hem de tarz görünmek isterseniz cep mendili kullanmayı ihmal etmemelisiniz. Bu mendiller takım elbiselerin en iyi tamamlayıcıları arasındadır. Her takım elbise ile rahatlıkla kullanabileceğiniz cep mendili rengi beyazdır. Ancak siyah ya da lacivert bir takım elbise tercih ediyorsanız bordo ipek cep mendilleri çok daha stil sahibi görünmenizi sağlayacaktır.

Kravat İğneleri

Kravat iğneleri de erkeklerin tarz beklentisine yanıt veren aksesuarlar arasındadır. Bu kravat iğneleri günlük olarak kullandığınız slim fit takımlarınızla da kullanabilirsiniz. Kravatların daha düzgün durmasını sağlamakla kalmaz aynı zamanda dikkati çekecek bir şıklık da sunar.

Kol Saatleri ve Cüzdanlar

Erkeklerin en vazgeçilmez aksesuarları arasında kol saatleri ve cüzdanlar son derece işlevsel ürünlerdir. Bir kol saati ile hem zaman takibi yaparken hem de çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Deri kordonlu ya da metal kordonlu bir saat tercih edebilirsiniz. Klasik giyinmeyi seviyorsanız metalik kordonlar daha karizmatik bir görünüm sunabilir.

Hakiki deriden tasarlanmış bir cüzdan da beklentilerinize en iyi şekilde yanıt verecek ürünler arasındadır. Bu ürünler bordo, kahverengi ya da siyah gibi koyu renklerde tasarlanır. Kullanacağınız kombinin renklerine uygun olarak tercih edebilirsiniz. Kaliteli süet materyallerden tasarlanan cüzdanlar da son derece şıktır.

Deri Kemerler
Kemer kullanmak hemen her erkeğin tercih ettiği bir aksesuardır. Ancak kemer seçimi yaparken klasik ve spor ayrımı yapılabilmelidir. Her kemeri her pantolonla kullanmak doğru değildir. Esnek ve yumuşak materyallerden tasarlanan kemerler daha uzun ömürlüdür ve bedene rahatlıkla uyum sağlarlar. Erkek giyim tarzları içerisinde en vazgeçilmez parçalardır.

Pantolon Askıları

Günümüzde çok fazla görmeye alışık olmadığınız pantolon askıları aslında son derece işlevsel tasarımlardır. Hem keten hem de kot pantolonlarla pantolon askılarını kullanabilirsiniz. Bu askıları kullanacaksanız düz ya da kareli gömlekler giyebilirsiniz. Hatta bu aksesuarlar ile günlük kullanıma uygun papyonlar da tercih edebilirsiniz.

Erkeklere Özel Tasarım Çantalar

Erkekler için de çanta kullanımı son derece önemlidir. Şık bir duruşu olan bu çantalar uzun askılı olabileceği gibi kısa saplı çantalar da olabilir. Kullanım yerine uygun olarak farklı model alternatifleri vardır. Bu çantalar sayesinde hem tarzınızı tamamlayabilir hem de kişisel eşyalarınızı daha iyi muhafaza edebilirsiniz.

Erkek Giyim Tarzı Nasıl Oluşturulur?

Erkeklerin yüksek zevkine hitap eden birçok tarz ve kıyafet alternatifi vardır. Moda olan bir kıyafeti alıp giymek size bir tarz kazandırmaz. Tarz olmak istiyorsanız öncelikle bedeninizi çok iyi tanımanız gerekmektedir. Vücut yapınızın tam olarak nasıl olduğunu bilirseniz erkek giyim tarzları arasından size en çok uyanını kolaylıkla seçebilirsiniz.

Eğer vücut yapınıza güveniyorsanız iddialı parçaları ve canlı renkleri kullanmaktan çekinmeyin. Son yıllarda takım elbiselerde yelekli takımlar oldukça revaçta denilebilir. Resmi bir iş ortamında çalışıyorsanız bu yelekli takımları tercih edebilirsiniz. Üç parçalı takım elbiseleri kullanırken çağdaş bir görünüm yakalamak son derece önemlidir. Burada önemli olan nokta kesinlikle yelek ve pantolon arasında ki mesafe görünmemelidir.

Genç ve dinamik bir tarzınız olmasını isterseniz gardırobunuzda dizleri yırtık jean pantolonlar ve deri ceketlere yer verebilirsiniz. Spor ayakkabılar ya da asker botlar kullanarak biraz asi biraz da karizmatik bir yaratmak mümkün olmaktadır. Ancak çok dikkat çekmek istemeyen biriyseniz mevsime uygun keten pantolonlar, laofer ayakkabılar, gömlek üçlüsünden de yararlanabilirsiniz.

Keten pantolonları kullanırken gömlek ve kazak ikilisi son derece zamansız bir tarz elde etmenize yardımcı olur. Hatta isterseniz gömleği kazağın altından serbest bırakmak size farklı bir duruş da kazandıracaktır. Hafta sonu tarzınızı destekleyecek bir kombin arayışındaysanız tercihleriniz boğazlı kazaklar, jean ya da kargo pantolon, botlar ve şişme yeleklerden yana olmalıdır. Özellikle doğada vakit geçirecek kişiler için bu parçalar en iyi erkek giyim tarzları içerisinde yer alacak parçalardır
________________


Bir Defa Aldatan Kisiyi Affedersen, Seni Yine Kullanir;
Çünkü Ihanet Bir Ruh Hali Degil, Karakterin Dökülüş Biçimidir.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:25.