IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Ağustos 2022, 18:03   #1
Ircforumuicon (1) Kızıl tondaki saçlarınızı bakımlı kullanmanın püf noktaları!

Kızıl tondaki saçlarınızı bakımlı kullanmanın püf noktaları!



Hem doğal kızıl hem de boyalı kızıl saç, renk parlaklığını hızla kaybetme eğilimindedir. Boyalı saçlar için özel bakım serisi ile hedefe yönelik önlemler alabilir ve bu sayede kızıl saçlarınızın parlaklığını güçlendirebilirsiniz. Kırmızı pigmentli şampuanlar ve saç kremleri de saça taze bir parlaklık verir. Bu tür ürünleri herhangi bir eczanede veya internette bulabilirsiniz


UV koruma ürünlerine güvenin




Kızıl saçlar çok çabuk solar. Bu aynı zamanda doğal kızıl saçlı ve boyalı kızıl saçlı insanlar için de geçerlidir. UV korumalı bakım ürünleri bunu önleyebilir. Ayrıca havlu veya şapka ile saçlarınızı güneşten koruyabilirsiniz.



Önemli: Doğal kızıl saçlı insanlar genellikle güneşe karşı özellikle hassas olan çok açık tenlidir. Bu nedenle, yüksek güneş koruma faktörlü (SPF 50 veya üzeri) bir bir güneş kremi kullanın, dört mevsim aralıksız iyi bir şekilde cildinize güneş kremi uygulayın. Düzenli kullanımda güneş yanığı ve cildinize verebileceği zararı önlemenize yardımcı olacaktır .

Çok sık yıkamaktan kaçının



Bu ipucu, artan saç kırılması veya bölünmüş uçlardan mağdur herkes için geçerlidir. Gerek kızıl saçlı, sarışın veya esmer olsun. Saçınızı çok sık ve her gün yıkarsanız, saç derinizdeki değerli nemi ve yağları giderirsiniz. Bu nedenle saçınızı sadece 2 ila 4 günde bir yıkamanızı öneririz.

Alıntılar
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:06.