IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2023, 05:06   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Apex Legends Mobile

En iyi mobil oyunlar listemizde yer alan Apex Legends Mobile, PC sürümünün mobile indirgenmiş versiyonu şeklinde açıklanabilir. Oynanışı ile sizi saatler boyunca telefon karşısına kilitleyecek olan Apex Legends Online, birbirinden farklı modlarıyla son derece eğlenceli bir deneyim sağlıyor.

EA tarafından geliştirilen Apex Legends Mobile, temelinde bir nişancı ve aksiyon oyunu olarak ifade edilebilir. Özellikle rekabetçi bir deneyim sunan oyunda taktik çok büyük bir önem taşıyor. Oyunun modları arasında battle royale başı çekiyor.

Klasik bir battle royale oynanışı ile karşımıza çıkan Apex Legends Mobile iki farklı HUD ile oyunculara alternatif de tanıyor. Böylece birinci ya da üçüncü şahıs oynama seçeneği oyuncuların elinde oluyor. Buna ek olarak birinci şahıs kamerayı seçerseniz rakiplerinizin de aynı kamerayla oynayacağını belirtelim. Ancak üçüncü şahıs seçiminde her iki kamerayı da kullanmak mümkün.

Buna ek olarak oyunda farklı modlar da yer alıyor. Takımlı bir şekilde oynayabileceğiniz bu modlara ek olara pratik yapmak için de bir mod oyunda yer alıyor. Tabii ki bunun yanı sıra farklı karakterler, ödüller ve özel etkinlikler de Apex Legends Mobile da mevcut. Tüm bu özellikleriyle Apex Legends Mobil her oyuncunun en azından bir kere göz atması gereken en iyi online mobil oyunlar arasında yer alıyor.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:49.