IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2023, 05:02   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Robotics!

Robotics!, online mobil oyunlar arasında sıra dışı bir aksiyon ve dövüş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunda kendi robotumuzu inşa edip diğer oyuncuların robotuyla dövüştürme imkanı buluyoruz. Robot inşa etmek için ise farklı çeşitlerde gövdeler, bacaklar ve kollar kullanabiliyoruz. Üç adet kombinasyonu hazırda tutabiliyoruz. Oyunda savaşırken kullanmak için ışın kılıcı, kıskaç gibi çeşitli silahlar da mevcut.

Robotumuzun inşasını tamamladık, peki sırada ne var? Oyunun içinde kullanılan biletler aracılığıyla bir arena seçip kendimize rakipler buluyoruz. En düşük arena ise 3 bilet istiyor. Oyun ise bir saatlik aralarla bize bedava bilet sunuyor.

Rakibimizi bulduk, robotumuz da hazır. Geriye sadece robotun yapacağı hareketleri belirlemek kalıyor. El ve ayaklarını dövüş başlamadan önce ayarlayıp, rakip robotla savaşmayı bekliyoruz. Beş saniyelik geri sayım bittiğindeyse rakip robot ve bizim robotumuz savaşmaya başlıyor.

Oyunda ligler, belli bir süre sonunda açılan ödül kutuları gibi özellikler de bulunuyor. Bu eğlenceli oyun hem Play Store hem de App Store’dan ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor. Keyifli anlar geçirmek istiyorsanız bu oyunu indirmenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz. Tüm bu özellikleriyle en iyi online mobil oyunlar arasında yer alıyor.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:47.