IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By CeReN

 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Nisan 2022, 13:13   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Illuminati’nin Dogusu Ve Sir Perdesinin Ardindaki Gercekler

Aslinda illuminati icin Dunya’nin kontrol merkezi desek, pek de yanilmis olmayiz. Cunku bu orgut, bulundugumuz sistemin basinda yonetici katogerisinde bulunanlarin dogrudan veya dolayli olarak illuminati’ye hizmet ettigi var sayiliyor.

Ilk olarak 1 Mayis 1776’da Adam Weishaupt isimli Kabbalaci bir Hukuk Profesoru ve Baron von Knigge ile kurulan gizli topluluktur. Ayrica Illuminati’nin sozcuk anlami ‘Aydinlanmis Olanlar’ anlamina gelmektedir.

Ronesans doneminde kurulmus olan bu toplulugun amaci kelime anlamina esdeger olan insanlarin dusuncelerini hur kilmak, dinsel dogmatik dusuncelerden arindirmak ve Newtoncu pozitif bilimi gelistirmek olsa da, Dunya siyasi tarihinin en fazla komplo teorisi almis toplulugudur.

Son derece gizlilik icinde tutulan uyelerin kayitlari ve bilgilerini kimse bilmemekteydi. Uyerlerin her birinin kod adlari olup, yazisma ve haberlesmede bu takma adlar kullanilmaktaydi. Ornek vermek gerekirse, Adam Weishaupt’un kod adi ‘Spartacus’ idi.

En basta 12 kisilik uye ile kurulan bu topluluk daha sonra 80 kisiye ulasmistir. 1874’de Illuminati, gizli siyasi amaclari oldugu one surulerek yasaklanmisti. Fakat benimde en dikkatimi ceken nokta ise 19. yuzyilin baslarinda unlu Alman filozof Hegel’in katilimi bu topluluga yeni bir nefes, canlilik katmis ve Illuminati eski parlak donemine geri donmus.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i, uyesi olan Hegel’in tez-antitez kuramlariyla Yeni Dunya Duzeni dusuncesinin gelistigi bir utopya toplulugu haline gelmistir. Illuminati daha sonra dinsel dogmatik dusuncelerin egemen oldugu Italya’ya ulasmistir ve unlu ronesansci sahislar tarafindan Katolik Kilisesi’ne siyasi bir savas baslatmistir. Bu savasin amaci ise bilimin ispatladigi gercekler icin kiliseyi ikna ettirmekti.

Gunumuzde dahi son derece faal olan bu orgut bircok siyasi, askeri ve ekonomik olayin sorumlusu haline gelmistir.Bircok ABD Baskani illuminati’ye hizmet etmis olup alinan tum siyasi kararlarin illuminati’den gectigi dusunuluyor.

Myron Fagan’a gore Waterloo Savasi, Fransiz Ihtilali ve aciklanamayan John F. Kennedy suikasti bu orgutun isidir.
Dikkat ceken baska br nokta ise Holywood film sektoru bu orgutun elindedir. Gunumuzde ise 10 adet yoneticisi ve 300’e yakin alt kadrosu bulundugu, bu grubun icinde taninmis unluler, bankacilar ve sanatcilarin bulundugu iddia edilmektedir.

Gelelim bu Dunya’yi yoneten bu dev orgutun nasil yurutuldugune:
Oncelikle her yil bir kere toplanan Illuminati toplulugu, ‘Yeni Dunya’ ve ‘Tek Din’ planlarini masaya yatiriyor.

Illuminati'nin Dogusu ve Sir Perdesinin Ardindaki GerceklerPeki bunu nasil yapmayi planliyorlar?
Kendi duzenlerini, ilkelerini benimsetmek ve yoluna koymak icin ulkeler arasi cikar kavgalari, ekonomik krizler ve terror yanlisi savas sinyalleri ile ellerinde tuttuklari guc ile Dunya gelecegine yon ciziyorlar. Peki bunu neden mi yapiyorlar? iste sebebi; Illuminati orgutunun esas ilkesi ‘kaostan kaynaklanan duzen’ olarak nitelendirilen var olan rejimi bozup, tek devlet ve tek dine dayali istedikleri tek dunyayi kurmak..
Orgutun gecmisinde ki diger ilginc nokta ise tarihe goz attigimizda ortaya cikmakta. Illuminati’nin seckin uyeleri Yuvarlak Masa tabirini verdikleri plan ve programlarin gorusuldugu bir konsey olusturdular. Olusturduklari alt kadrolar diger ulkelere yayilmis ve devlet adamlarini kapsamaktaydi. Bunun etkisi ise 1. Dunya Savasinda goruluyordu.

Peki nasil mi? Savasta yer alan karsit ulkelerin temsilcileri savasin devaminda Yuvarlak Masa’da bir araya gelip savasin gidisati ve sonucunda cikacak cikar ortamlari konusunda planlarini gorusuyorlardi. Savasin cikis sebebinden, Osmanli Devleti’nin yikilisina kadar plan program icinde olan Illuminati, savaslarin sonucunda cikan duzensizlikten faydalanip hedeflerindeki Tek Dunya icin butun ulkeleri cemberi icine almis olucakti.

Bu bilgiyi de sizinle paylasmak isterim ki; Illuminati’nin On Gizli Liderinin serveti, 102 bagimsiz devletin gayri safi milli hasilasindan daha fazladir. Su anda ABD’nin uyguladigi diger strateji ise enerji kaynaklarini ele gecirmektir. Hatta ABD’den Christoper Fettews, Parameter dergisindeki makalesinde soyle diyor: Orta Asya ve Hazar denizini merkez bolge olarak niteleyip, bu bolgenin onemli Enerji kaynaklarina sahip olunmustur. Soz konusu rezervlerin kontrolu icin ABD, Rusya, Cin, Iran ve Turkiye buyuk Satranc oyununda rol almaktadirlar…

Illuminati'nin Dogusu ve Sir Perdesinin Ardindaki Gercekler11 Eylul olayi da bu satranc oyununun hamlelerinden biriydi sadece.. Fakat bu olaylarin suclusu olarak gorulen ABD yonetimi bu planin sadece araciligini ustlenmisti. Asil yoneten kisiler Illuminati’nin seckin uyeleriydi. Bircok arastirmacinin ortak goruse vardigi kani ise ABD’nin 100 yili askindir Illuminati’nin kontrolu altinda olmasi.

Dunya’nin en buyuk Siyonist orgutu olan Illuminati’nin ic cemberinde bulunan seckin uyelerinden biri ise ABD’nin taninmis zengini David Rockefeller oldugu soyleniyor. 91 yasinda olan Rockfeller dunyanin en buyuk bankalarindan Chase Manhattan Bank, Citibank ve Standard Oil, Mobil gibi dunya petrol pazarini elinde tutan dev sirketlerin en buyuk hissedariydi. Sirketlerinin cirosu dunyadaki pek cok devletin yillik gelirlerinden daha fazla oldugu soyleniyor.


Illuminati'nin Dogusu ve Sir Perdesinin Ardindaki Gercekler
Iste gunumuzde yer alan olaylarin bircogu bu kurulusun elindedir. Sadece siyasi degil, butun insanliga ulasabilecek butun yayin organlarini kullanmaktadirlar.

Peki ya Bilgisayar oyunlari ? Cizgi filmler ? veya herkesin dilinden dusurmedigi sarkilarin icerigindeki mesaj ?
Evet bu konu bizi en tedirgin eden nokta. Dunyaca unlu MMORPG online oyunlar (Devasa oyunculu cevrimici rol yapma oyunlari) bircok masonik etkilesim aracidir.

Alginin en guclu ve karakter arayisinin cocukluk caginda oldugunu hepimiz biliyoruz ve bazi cizgi filmler de rol alan karakterler ve simgeler Illuminati egilimli mesajlar vermektedir. Gunumuzde unlu camiasindan bircok kisi bu topluluga bagli oldugunu iddia ediyor, belki dogru belki de dikkat cekmek amacli ama sunu bilmeliyiz ki yasadigimiz cevrede gelisen teknoloji ve medya ile birlikte her sektorde varolan bir orguttur illuminati.

Kimbilir belki bizde bu topluluga dogrudan ya da dolayli olarak hizmet edenlerden bazilariyiz..


ALİNTİ ~
ESinti bunu beğendi.
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:11.