Glütensiz Bal Kabaklı Makarna
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 500 g bal kabağı (Küp doğranmış) 250 gr makarna (Tercihen glütensiz) 1 diş sarımsak 2 su bardağı tavuk suyu 1/2 limonun suyu 1/2 çay kaşığı tatlı pul biber 1 çay kaşığı kekik Tuz (Damak tadınıza göre) Zeytinyağı Maydanoz Üzeri için Rendelenmiş parmesan (Ya da sevdiğiniz herhangi bir peynir) Maydanoz Nohut (İsteğe bağlı) Tereyağında kavrulmuş bal kabağı (İsteğe bağlı) Nasıl Yapılır *Zeytinyağı, sarımsak ve kekiği bir tencereye alarak ısıtın. Küp doğranmış kabağı ekleyip karıştırın ve yavaşça tavuk suyunu ekleyerek kısık ateşte 30-35 dakika pişirin. *Daha sonra limon suyu, karabiber, tuz ile maydanozu ekleyin ve birkaç dakika daha ocakta tutun. *Bu arada makarnayı bir başka tencerede kaynayan suya atarak pişirin. *Son olarak pişirdiğiniz makarnayı hazırladığınız kabakla hafifçe karıştırarak servis edin. ^aLıntı^ |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:58. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.